Climax voor Beertje van Beers bij Playboy (video)

Playboy bestaat 30 jaar in Nederland. Beertje van Beers mag schitteren in het jubileumnummer. Jaren twijfelde Beertje of ze uit de kleren zou gaan voor Playboy. Voor het jubileumnummer ging ze toch overstag. Als echte Playboy bunny poseert ze op de sexy foto’s. De fotoshoot beviel Beertje zo goed, dat het resulteerde in een wel hele lange climax… Zie de video hieronder.

Lees ook:Carmen Electra woest aantrekkelijk in Playboy (zie foto!)
Lees ook:Video: Sylvie van der Vaart sexy in lingerie, maar niet in Playboy
Lees ook:Elize in sexy lingerie in JFK (zie foto’s)
Lees ook:Yolanthe sexy in Giro d’Italia shirtjes
Lees ook:Kylie Minogue is HOT in nieuwe reclamecampagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>