Adriana Lima op Pirelli kalender 2015

 

Bijzondere kalender volgend jaar van Pirelli. Misschien wel de bekendste kalender ooit kiest het thema ‘fetishism’.

Modellen Adriana Lima, Joan Smalls, Raquel Zimmerman en Natalia Vodianova (die net is bevallen van haar vierde kind, Maxim!) heisen zich dus in rubber,latex en strakke korsetten en gooien de zweep erover. Veel media zijn lovend over de keuze voor plus-size model Candice Huffine. Eindelijk een model dat een realistischer beeld laat zien! Fotograaf Steven Meisel mag de dames vereeuwigen op beeld.  Wanneer de kalender uitkomt is nog niet bekend.

Lees ook:Pirelli Kalender 2009 (the making of)
Lees ook:Stewardessen uit de kleren voor het goede doel (zie video)
Lees ook:Maxime, Denise en Rosalinda finalistes Benelux Next Top Model
Lees ook:Jessica Alba op Campari kalender
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>