Ex Sarkozy beroofd van juwelen ter waarde van 500.000 euro


Het zit de de ex van de Franse president niet mee. Eerst de scheiding van haar man, nu haar juwelen. Dieven hebben voor 500.000 euro aan juwelen ontvreemd uit het huis van Cecilia Attias, de ex van de Franse president Nicolas Sarkozy. Volgens politiebronnen vond de inbraak, in Cecilia’s huis in één van de buitenwijken van Parijs, enkele dagen geleden plaats.

Een schoonmaakster stelde de diefstal vast. De inbrekers verschaften zich toegang via een raam op de eerste verdieping. De onderzoekers hebben nog geen gelegenheid gehad om Sarkozy’s ex te ondervragen, omdat die zich met haar nieuwe partner, Richard Attias, in Dubai bevindt.

Het huwelijk tussen Nicolas en Cecilia Sarkozy was er één van het turbulente soort. In 2005 ging het echtpaar al even uit elkaar, waarna Cecilia bij Attias introk. In oktober 2007, kort na de aanstelling van Sarkozy tot Frans president, was de scheiding definitief een feit. Sarkozy trad niet veel later in het huwelijk met ex-topmodel Carla Bruni.

Lees ook:Video: Dochter voor Carla Bruni en Nicolas Sarkozy
Lees ook:Twee Michelinsterren voor Gordon Ramsay
Lees ook:Kasteeltje van Carla Bruni – Sarkozy weer te koop
Lees ook:Royalty wil expositie Jeff Koons stoppen
Lees ook:Video: kerkelijk huwelijk Prins Albert en Charlene

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>