Bono de rijkste muzikant door Facebook

Move over Paul McCartney! Zanger Bono (echte naam Paul Hewson) van U2 is sinds vandaag de rijkste muzikant ter wereld. Deze titel was eerder toebedeeld aan Paul McCartney. Bono vergaarde zijn  rijkdom vandaag met de beursgang van Facebook.

Bono kocht in 2009 2,3 procent aan Facebook-aandelen voor een bedrag van zo’n 90 miljoen dollar (71 miljoen euro). Door de beursgang van vandaag wordt de waarde van Facebook zo’n 100 miljard euro, wat Bono zo’n 1,5 miljard rijker maakt. ,5 miljard dollar (bijna 1,2 miljard euro) rijker kan rekenen. Hij laat hiermee Paul MccCartney ver achter zich, hij heeft een geschat vermogen van 830 miljoen euro.

 

Lees ook:Bill Gates niet meer de rijkste
Lees ook:Quote 500: Wat verdienen the rich en very rich?
Lees ook:Familie Brenninkmeijer nog steeds het rijkst
Lees ook:H&M topman koopt Brits dorp
Lees ook:Duitse prins is jongste miljardair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>