Roland Kahn overvallen en mishandeld in eigen huis

Miljonair en zakenman Roland Kahn, de ex van Sylvana Simons, is donderdag zwaar mishandeld tijdens een roofoverval op zijn huis. Hij werd donderdag samen met zijn nieuwe vriendin overmeesterd in zijn huis. Kahn weigerde dit en wachtte dertig seconden tot het alarm af zou gaan. In de tussentijd werd hij mishandeld door de overvallers.

“Ze hebben me in elkaar gebeukt, geprobeerd te wurgen en je schrikt als je me nu ziet, want mijn oogkas is zwaar beschadigd. Ik ben vandaag naar het ziekenhuis en de politie geweest. Er zijn foto’s van mijn ingewanden gemaakt. Ik heb het overleefd, omdat ik goed getraind ben. Mijn vriendin was er bij en ik ben heel trots op haar, want ook zij heeft deze afschuwelijke gebeurtenis, heldhaftig doorstaan. Dat vind ik heel stoer van haar. Vanavond drinken we een flesje champagne op de goede afloop”, liet Roland weten aan SBS Shownieuws.

Roland Kahn is eigenaar van onder meer Coolcat, America Today, Sapph en M&S Mode.

 

Lees ook:Nigella Lawson gaat scheiden van Saatchi
Lees ook:Ronald Kahn wordt eigenaar Sapph
Lees ook:“Kom niet aan mijn kinderen” in januari in de bioscoop
Lees ook:Robbie Williams verkoopt zijn huis met verlies
Lees ook:Anna Drijver doet het met Diggy Dex

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>