Huwelijk Prinses Caroline en Ernst August wankelt na vrijpartij!

Inauguration of the 12th Gardening exhibition in Monaco


Prinses Caroline van Monaco en Prins Ernst August von Hannover mogen dan nog officieel getrouwd zijn, Ernst August lijkt daar niet mee te zitten. Hij werd in Thailand vrijend met een jongedame in de branding  gefotografeerd!

Er werd al maanden gespeculeerd over een op hande zijnde scheiding tussen de twee. Het stel zou al sinds oktober gescheiden van elkaar leven. Prinses Caroline (52) bracht de kerst met haar vier kinderen door in het Zwitserse ski-oord Crans-Montana, terwijl Ernst August de bloemetjes buiten zette in Phuket.

Het duitse roddelblad Bunte toont deze week foto’s van de prins met een onbekende vrouw, die overigens wel leek op Caroline, waarop zij innnig vrijen in de zee. Ook smeert deze dame de rug in van de prins op een foto. De twee waren verre van discreet, ondanks de aanwezigheid van andere toeristen. Prins Ernst is de derde echtgenoot van Prinses Caroline. Ze zijn 11 jaar getrouwd. Caroline was eerder getrouwd met Philippe Junot, dit ook een reputatie als Playboy had, en met Stefano Casiraghi, die in 1990 om het leven kwam door een ongeluk met een speedboot.

Lees ook:Caroline Tensen ten huwelijk gevraagd
Lees ook:Prins Carlos Hugo begraven in Parma (zie foto’s)
Lees ook:Caroline Tensen en Peter Gallas uit elkaar
Lees ook:Huwelijk van kroonprinses Victoria en Daniel Westling in volle gang
Lees ook:Gaat vriend Caroline Tensen vreemd?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Huwelijk Prinses Caroline en Ernst August wankelt na vrijpartij!

  1. Laatbloeier

    Prinses Caroline heeft geen geluk met mannen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>