Tiger Woods toont sexy lichaam op cover tijdschrift (zie foto!)

Tiger Woods announces he will take an indefinite break from golf

Tiger Woods mag dan enorm veel moeite doen om mogelijke naaktfoto’s en sekstapes van hem niet gepubliceerd te krijgen, blijkbaar heeft hij er toch weinig moeite mee om zijn naakte lichaam aan de wereld te tonen. Tiger staat deze maand in zijn blote torso op de cover van Vanity Fair!

Gewichtheffend in zijn blote torso, zien we opeens een hele andere kant van Tiger Woods. Vanaf 12 januari ligt de Vanity Fair met de foto’s van Annie Leibovitz in de winkels. De foto op de cover (zie hieronder) is nog maar een klein tipje van de fotoserie in het blad, waarin de half ontblote Woods in de sportschool bezig is. De foto’s zijn echter niet recentelijk genomen, maar werden al in januari 2006 door Leibovitz genomen. Ver voor zijn reputatie geschaad werd door zijn vele minnaressen.

Het blijft verder vrij stil rond Woods die zich ergens schuil houdt. Zijn vrouw Elin werd zaterdag gespot in Chamonix waar ze aan het skieen is. De golfer zelf zou in Africa verblijven momenteel, maar zou ook gezien zijn in New York en Florida.

Foto: Annie Leibovitz/Vanity Fair

Lees ook:De kerstwens van Tiger Woods en zijn babes
Lees ook:Annie Leibovitz in geldnood!
Lees ook:Elle van Rijn naakt op cover!
Lees ook:Tiger Woods verlaten door echtgenote
Lees ook:Madonna doet de afwas voor Dolce & Gabbana

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>