Gouden Kooi’s Claire bevallen van dochter Sophie!


Ex-Gouden Kooi bewoners Huub en Claire zijn vanmiddag de trotse ouders van een meisje geworden. De kleine meid kreeg de naam Sophie.

Via Twitter hield Huub iedereen op de hoogte. Net na 11 uur vanmorgen liet hij in een Tweet weten: “wat een pracht vrouw heb ik! Duurt niet lang meer”. Daarna werd het even stil. Om tien voor half 1 meldde Huub: “samen met claire alleen in de verlos kamer. Weeen zijn kapot heftig nu. Wat een bikkel die claire”. Na 13:00 uur viel er een lange stilte op Twitter. Zou Claire aan het persen zijn? Rond drie uur liet Huub weten dat ze aan de laatste loodjes bezig waren. En om half 5 kwam dan eindelijk het verlossende woord: Sophie van Ballegooy is geboren!

De weeën waren gisteravond al begonnen, dus het was een lange bevalling voor het stel. Het kindje werd in het ziekenhuis geboren.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Huub en Claire (Gouden Kooi) gaan scheiden!
Lees ook:Reden scheiding: ‘Gouden Kooi’s Huub had losse handjes’
Lees ook:Van de Gouden Kooi naar De Bunker
Lees ook:Claire uit de Gouden Kooi is zwanger!
Lees ook:Weer een dochtertje voor Nicolette van Dam!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>