Reden scheiding: ‘Gouden Kooi’s Huub had losse handjes’


Dat Huub van Ballegooy een flink temperament heeft, konden we destijds al zien in de Gouden Kooi. Vandaag vertelde Claire Recourt aan RTL Boulevard wat de reden achter de scheiding van de twee is. Volgens Claire zou Huub nogal losse handjes hebben.

Huub heeft volgens Claire haar meerdere malen mishandeld. Ze bleef tot op heden keer op keer bij Huub, omdat hij steeds berouw vertoonde. Claire: “Hij reageerde gewoon vol spijt en zie dan dat ie het niet had moeten doen. Maar wanneer je het blijft doen, zelfs wanneer je net bevallen bent, dan is het iets typisch aan het worden. Ik denk dat diegene dan echt een probleem heeft.” Claire heeft bij de politie aangifte gedaan van huiselijk geweld.

Huub reageerde geschokt op de beschuldigingen van Claire: “Wat Claire naar buiten wil brengen moet ze zelf weten, maar dit is niet waar.”

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Gouden Kooi’s Claire bevallen van dochter Sophie!
Lees ook:Huub en Claire (Gouden Kooi) gaan scheiden!
Lees ook:Claire uit de Gouden Kooi is zwanger!
Lees ook:Van de Gouden Kooi naar De Bunker
Lees ook:Weer aangifte tegen Badr Hari, nu officieel verdachte

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Reden scheiding: ‘Gouden Kooi’s Huub had losse handjes’

  1. fientje

    Claire is een beetje veel dom of naief,
    ze wist donders goed hoe haar EX was,

    maar die Huub die moesten ze eens een goed aanpakken, hoop dat ie kleine tuinkabouter eens flink op zijn misselijke smoelwerk valt.

    En met wie heeft HUUB nog niet gemept gespuwd gevochten, iedereen is weleens het haasje geweest bij dit onderkruipsel.

    dus Claire heeeeel verstandig dat je eindelijk weg bent bij dit ONmens.

      /   Reply  / 
    1. ik

      dat ze uberhaupt met hem in het bootje wou stappen … ook al was het fake(of niet) dat hij onder haar neus vrouwen neukte in de kooi( waar hij niet vies van is)en de rest wat hij daar gedaan heeft toen zij nog niet de kooi had betreden,om dan alsnog die stap te zetten om van hem te houden en dat vast te laten leggen in een huwelijk en dan ook nog een kind baren van hem … dat wil er bij mij niet in … als zij vanaf dag 1 dat zij hem zag in de kooi op tv of in real toen ze binnenstapte, niet wist dat deze peuter van geen kant zou deugen heb je wel een hele grote en dikke plank voor je hoofd.Duizend keer gewaarschuwd,in en buiten de kooi maar de roze bril bleef op haar blonde kop.De ‘vruchten’ die hij haar gegeven heeft is na 9 maanden uitgekomen door een kind te baren,die de dupe ervan geworden is … hoe leg je het later uit dat papa een player is en niet meer voor je wou zorgen omdat hij andere vrouwen belangrijker vond dan mama .. een hard gelach huubje,je verdiend geen goede vrouw en al helemaal geen kind want je luist ze erin.De kooi verliezen en claire voor je winnen … http://www.youtube.com/watch?v=vt5hB1Af2Ds sweet dreams kabouter plop. En claire … blinde domme blonde vink,eigen schuld dikke bult.

        /   Reply  / 
  2. Cidomommame

    Good post, amazing looking website, added it to my favorites!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>