‘Jeroen Rietbergen bedroog Linda de Mol’

LindaOntrouw-geruchten uit een onverwachte hoek. De op het oog zo gelukkige relatie tussen toetsenist Jeroen Rietbergen en Linda de Mol is misschien toch niet zo gelukkig als deze lijkt. Model Renée Gunning (Gooische Meisjes) doet in weekblad Weekend de onthulling dat Jeroen iets zou hebben gehad met haar.

De vermeende ex-minnares zegt in april nog een ontmoeting te hebben gehad met Jeroen. Dit was de laatste maal dat zij elkaar zagen. De ‘affaire’ tussen Renée en Jeroen zou begonnen zijn toen Renée 18 jaar was.  “Ik heb mijn ex verlaten, omdat hij vreemd ging en vervolgens ga ik met een man waarvan ik weet dat hij een relatie heeft. Maar dat is het risico van een leuk persoon zijn.”

Naar verluidt zal de manager van Linda de Mol, Xenia Kasper, later vandaag met een verklaring naar buiten komen. Jeroen Rietbergen had voor Linda een relatie met Lieke van Lexmond.

Update: In een officiële reactie laat Jeroen Rietbergen weten dat hij nooit vreemd is gegaan met Renee en doet het artikel af als onzin. Lees hier meer.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Jeroen Rietbergen ontkent vreemdgaan
Lees ook:Lieke van Lexmond weer vrijgezel
Lees ook:‘Ex Bridget Maasland doet het met assistente Hans Klok’
Lees ook:Dit is Bas van Veggel, de nieuwe liefde van Lieke van Lexmond!
Lees ook:Relatiebreuk Bridget Maasland geen stunt

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Jeroen Rietbergen bedroog Linda de Mol’

  1. adrie pos

    wat een dom gedoe om zo een twijfel te zaaien in een relatie van een ander ik vind dit heel erg voor linda want deze vrouw gaattoch twijfels zaaien ik zou als ik linda was mij niet op de kop laten zitten dooor een meisje wat aandacht wil ik zou het in het vergeetboek zetten met een grote punt erachter en gewoon samen verder gaan linda en jeroen xxhet allerbeste ik vind jou een toffe vrouw linda groeten adrie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>