Steve Jobs liet superjacht bouwen in Nederland

De onlangs overleden Apple tycoon Steve Jobs had een superjacht besteld bij een Nederlandse scheepswerf. Dit meldt Bright.nl. Helaas heeft Jobs niet meer kunnen genieten van het jacht, want het schip zou bijna klaar zijn.

Het schip zou in 2009 door Jobs bij Philippe Starck besteld zijn en wordt gebouwd door het Nederlandse bedrijf Feadship uit Haarlem. Het schip zou glazen wanden van 12 meter hoog hebben. Feadship wil om privacyredenen niets kwijt over het schip. Het is onduidelijk wat er nu met het jacht gaat gebeuren.

Foto: Feadship

Lees ook:Te koop: jacht van Saddam Hoessein
Lees ook:Jort opende Glamour op de Golven
Lees ook:Steve Jobs overleden (56)
Lees ook:Sjeik Dubai koopt langste privéjacht ter wereld
Lees ook:Miljardair verkoopt een van de grootste jachten ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>