Piet Boon ontwerpt nieuwe Range Rover

Onze favoriete ontwerper, Piet Boon, heeft zich weer op een Range Rover gestort. Na de Range Rover Sport en de Defender is er weer een derde Range Rover met het stempel Piet Boon verkrijgbaar. De nieuwe Range Rover is vanaf morgen te bewonderen op de Miljonair Fair.


De nieuwe Range Rover by Piet Boon is gebaseerd op de Vogue SE-uitvoering. Voor deze gelegenheid is de carrosseriekleur een gematteerde lak in de kleur Minimalistic Grey. De wagen onderscheidt zich verder door de 22 inch grote Stormer-lichtmetalen wielen met Piet Boon Style naafkap, automatisch uitklapbare treeplanken, in Light Titanium uitgevoerde ramen, zogenaamde Piet Boon Style-uitlaateindstukken en de ‘Piet Boon’-badge op de achterklep. In het interieur is ook voor de kleurstelling Minimalistic Grey gekozen. Een speciale voorziening is het MobilEye-veiligheidssysteem, oftewel een achter de achteruitkijkspiegel gemonteerde camera die waarschuwt wanneer de bestuurder een voorligger te dicht nadert, wanneer er plotseling een auto stilstaat op de rijbaan en wanneer de Range Rover naast de eigen rijstrook dreigt te komen.

Range Rover levert de Vogue by Piet Boon vanwege de financiële crisis alleen op bestelling. Het merk durft geen voorraad te nemen in tegen stelling tot de vooraf vastgestelde oplages van de voorgaande edities. Ook de automarkt lijdt dus onder de crisis.

Lees ook:De Miljonair Fair, de highlights
Lees ook:Land Rover en Barbour, typical British!
Lees ook:Zie de total loss Range Rover van George Michael
Lees ook:Victoria Beckham editie van de Range Rover
Lees ook:wHeels: De nieuwe Range Rover – Sit back & Relax…

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Piet Boon ontwerpt nieuwe Range Rover

  1. Pingback: De Miljonair Fair, de highlights | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>