Win een boekenpakket vol glitter & glamour!


Voor de boekenwurmen op Glamourblog hebben deze week ook hele leuke prijzen om te winnen. We geven deze week namelijk een aantal boekenpakketten weg met boeken die bol staan van de glitter & glamour. Niemand minder dan fotomodel Sophie Dahl, Cosmopolitan en Marie Claire journaliste Katie Agnew, presentatrice Renee Vervoorn en sterrenmanager Xenia Kasper zijn de schrijfsters van deze boeken…

Miss Dahls Heerlijkheden is net zo sexy als het klassieke kookboek van Sophia Loren, en ademt dezelfde sfeer uit als Rode rozen en tortillas en Chocolat. In deze luxe, geïllustreerde foodmemoir deelt Sophie Dahl auteur en topmodel geheimen uit haar eigen keuken, grappige anekdotes over voedsel en favoriete recepten met haar lezers.

De onweerstaanbare gerechten voor elk seizoen maken het tot het ultieme cadeau voor iedere vrouw. Sophie Dahl jojode als model van rubensrond naar superskinny, volgde allerlei diëten van Atkins tot raw food en ontwikkelde uiteindelijk een gezonde relatie met eten. Ze kookt en eet met smaak en laat met dit boek zien dat gezond en lekker eten niets te maken heeft met jezelf uithongeren of jezelf volproppen, maar juist alles met genieten.

Bubbels van Katie Agnew zit vol seks, moord, bedrog en glamour in het rijke Marbella. Denk aan jachten, privéjets, exclusieve nachtclubs, dure cabrio’s, designerkleding, bezoekjes aan de plastisch chirurg en uit de hand gelopen poolparty’s. In een wereld waar uiterlijk en materialisme de boventoon voeren, proberen drie beroemde vrouwen en een aan de weg timmerende journaliste het hoofd koel te houden. Aan de oppervlakte lijkt hun leven een groot feest, waarin geld geen rol speelt en de paparazzi hun enige zorg is.

Liefdesles, een autobiografische roman van Renée Vervoorn en Hermelijn van der Meijden. Wat als blijkt dat de liefde van je leven vanaf de eerste seconde altijd en over alles tegen je heeft gelogen? Leslie is een van de best betaalde fotomodellen van het moment en leidt een geweldig leven wanneer ze de geslaagde beurshandelaar Laurens ontmoet. In korte tijd worden Leslie en Laurens een droomkoppel. Maar in de aanloop naar haar huwelijksdag begint Leslie te twijfelen aan de identiteit van haar aanstaande man.

De Countdown van Xenia Kasper, succesvolle schrijfster en manager van onder andere Linda de Mol en Yfke Sturm. Na de twee succesvolle romans 38 ½: 1 man & 2 minnaars en 32 oC: 1 baby, 1 moord & 1 perfecte man, is de tijd rijp voor een meer persoonlijk verhaal van Xenia Kasper. Eva, succesvol journaliste, heeft nog maar één jaar voordat haar dochter Kira gaat studeren in het buitenland. Ze heeft zich vast voorgenomen om Kira een survivalpakket voor de ‘echte’ wereld mee te geven. Het laatste jaar is een achtbaan van nieuwe angsten, moederliefde, trots en de overtuiging dat loslaten onvermijdelijk is.

WIN!
Wil jij kans maken op dit boekenpakket? Stuur voor 14 november 2009 een mailtje naar [email protected] met als onderwerp: Glamourboeken. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de inzendingen verloten we deze pakketten. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht. Hou van 7 t/m 14 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg!

Lees ook:Jamie Cullum en Sophie Dahl getrouwd
Lees ook:WINACTIE: SAFE HAVEN
Lees ook:Relatiebreuk Bridget Maasland geen stunt
Lees ook:Peter Andre wil een vluggertje
Lees ook:Model Sophie Anderton snuift coke op video

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>