Nominaties Radiobitches Awards 2011 bekend

De nominaties voor de RadioBitches Awards 2011 zijn bekend. Vanaf vandaag tot en met 30 november kan er via www.radiobitches.nl gestemd worden op maar liefst 12 genomineerde radiovrouwen in vier categorieën: RadioBitch, BackstageBitch, NewsBitch en TalentBitch. Op 7 december worden de RadioBitches Awards, een initiatief van V-Academy, uitgereikt tijdens een awardshow in Studio 21 te Hilversum. Onder meer onze columniste Patricia van Liemt is genomineerd voor een award!

De RadioBitches Awards worden dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. De jury van de radioprijzen voor Nederlandse radiovrouwen, o.l.v. voorzitter Tineke de Nooij, heeft 12 Nederlandse radiovrouwen genomineerd in de volgende categorieën:

RadioBitch 2011:
Petra Grijzen (BNR), Tuffie Vos (Omroep Max), Margriet Vroomans (TROS: Radio1, KRO: Radio4)
BackstageBitch 2011:
Marlous Löffelman (Radio Veronica), Patricia van Liemt (Q-Music), Jantien van Tol (Kink FM)
NewsBitch 2011:
Jasmijn van Dijk (Radio 538), Fleur Wallenburg (NOS), Hannelore Zwitserlood (Radio 538)
TalentBitch 2011:
Eva Koreman (Q-Music), Ingrid Pérez (Kink FM), Sarah Ramos (Radio Decibel)

Tot en met 30 november kan iedereen via de website www.radiobitches.nl zijn of haar stem uitbrengen op de genomineerden. Per categorie wint de genomineerde met de meeste stemmen de desbetreffende award. De winnares van de RadioBitches Oeuvre Award 2011 wordt op 24 november aanstaande bekend gemaakt. Op 7 december worden de RadioBitches Awards 2011 uitgereikt in Studio 21 te Hilversum. De studenten van V-Academy organiseren de awardshow voor de beste radiovrouwen van Nederland.

Dit jaar heeft de jury bestaande uit voorzitter Tineke de Nooij (zij kreeg de eerste RadioBitches Oeuvre Award in 2007), Erik de Zwart, Marjolein Dekkers, Iwan Reuvekamp, Pierre Papa en Sieb Kroeske zich gebogen over de nominaties.

Jurylid Erik de Zwart over de nominaties: “Radio is een macho wereld maar de macho’s moeten nu even een stapje opzij doen om hun meerdere te erkennen in hun vrouwelijke collega’s!”

Afgelopen jaar vielen de volgende radiovrouwen in de prijzen bij de RadioBitches Awards: Harmke Pijpers (RadioBitches Oeuvre Award), Kristel van Eijk (RadioBitch), Jacqueline Bierhorst (BackstageBitch), Tamara Bok (NewsBitch) en Cielke Sijben (TalentBitch). DJ Timur Perlin werd uitgeroepen tot Bitches Bastard.

Lees ook:Komt een Vrouw bij de Dokter grote winnaar Rembrandt Awards
Lees ook:Genomineerden ELLE Style Awards bekend
Lees ook:Joris Lam (Bij ons in de PC) start op de V-Academy
Lees ook:Glamourcam: zie de celebs bij de Rembrandt Awards!
Lees ook:Caro Emerald krijgt Soul Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>