Win een Van Gils Her Aura Gift Set


Zoals je hebt gemerkt vieren wij nog steeds volop feest ter ere van de eerste verjaardag van Glamourblog. Namens Van Gils Parfums mogen wij om dit te vieren een aantal Her Aura Gift Sets weggeven ter waarde van € 32,- bestaande uit een Eau de Toilette 30ml en Body Lotion 100ml.

Her Aura
Dit sprankelende, frisse en eigentijdse damesparfum is geïnspireerd door het zinderende eiland Mykonos. Het parfum combineert een vleugje citrus, fresia en waterlelie met warme houten en hartstochtelijke musken. De karakteristieke en modern vormgegeven flacon vormt een harmonieuze eenheid die de kracht van Aura versterken.

WIN!
Wil jij kans maken op een van deze mooie pakketten met hierin de Eau de Toilette 30ml en Body Lotion 100ml? Stuur dan voor 20 november 2009 een mailtje naar [email protected] met als onderwerp: Van Gils. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de inzendingen verloten wij deze pakketten. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Hou van 7 t/m 15 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:Win een Dove huidverzorgingspakket!
Lees ook:Win een Bruno DVD en T-shirt!
Lees ook:Babytijd voor Ed Hardy (+ WIN!)
Lees ook:Win een Bad Alice pakket!
Lees ook:Win Herôme W.I.C. nagellak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>