Valentijnsgeuren voor heren


Ook de man mag op Valentijnsdag wel eens in het zonnetje worden gezet. Vaak zitten we als vrouw zijnde smachtend op die bos rozen of dat geurtje te wachten, maar waarom zou je zelf eens niet zorgen voor een spetterende Valentijnsdag door voor hem ook een mooi of lekker kado te kopen?! En dan kies je natuurlijk voor een heerlijk geurtje, want jij wilt natuurlijk ook graag dat jouw mannetje de hele dag door heerlijk ruikt… vooral in jouw bijzijn! Wij hebben een aantal lekkere nieuwe, maar ook vertrouwde geuren voor je op een rijtje gezet…


HUGO

Op zoek naar een geur, waarmee je ook nog eens iets terug doet voor het milieu? HUGO introduceert ‘One Fragrance, One Tree’, een nieuw duurzaamheidsinitiatief voortkomend uit het toenemende milieubewustzijn van consumenten. Voor elke ‘special edition’ van de geuren HUGO Element en HUGO Man is in het Amazonewoud van Peru één boom geplant. Met de opvallende flacon in de vorm van een zuurstoffles speelt HUGO Element perfect in op de bescherming van het Amazonewoud, de ‘longen van onze planeet’.

Prijzen: Hugo Element One Tree EdT 40 ml – 40,- en Hugo Man One Tree EdT 100 ml 49,-


ckfree

ckfree is geïnspireerd op de moderne, onafhankelijke man die zoveel mogelijk uit elke dag wil halen. Hij hoeft niets te bewijzen. Hij is cool, relaxed en voelt zich vrij.  Hij doet wat hij wil.  Hij heeft zijn toekomst in eigen hand.

ckfree is een aromatische, houtachtige geur. Fris maar ook casual en duidelijk mannelijk.  De opening nodigt uit tot een vrij gevoel met absint als belangrijkste noot.  De reis wordt voorgezet met een ongebruikelijke kruidigheid in het hart en kronkelt zich door de sensuele houtnoten die zelfvertrouwen en diepte bieden.
Prijs 50 ml – € 49


Davidoff HOT Water
Ombetwist onze favoriet in dit rijtje! Een geur waarin helderrode basilicum en absint in de topnoot worden samengesmolten met de elegante alsem. Een geur met een erotisch kloppend hart vol ‘hot’ Spaanse pepers. Een geur die in de basisnoot gedomineerd wordt door benzoë siam. HOT WATER is zoals de naam doet vermoeden FRIS, KRUIDIG EN UITBUNDIG! Een geur vol erotische mannelijkheid en zinnelijke warmte, die hartstochtelijke beelden oproept. En dat is pas het begin… ideaal voor Valentijn dus. Prijs 60 ml – €48


Vegas – Playboy

In de categorie “niet duur, maar toch lekker”: Vegas van Playboy. Neem de stap van boy naar Playboy, deze geur geeft je zelfvertrouwen een boost. Fris dankzij appel, basilicum en thee. Dynamisch en spannend dankzij musk, vanille en tonkabonen. De ideale geur voor de sexy stijlvolle man. De geur van Playboy Vegas weerspiegelt zijn decadente, op spanning gerichte lifestyle.

Deze oriëntaalse fougère geur opent met hoofdnoten van appel, basilicum en thee, waardoor een onmiddellijke vleug van frisheid ontstaat. Een voortreffelijk boeket van lavendel, jasmijn en geranium in het hart zorgt voor een kenmerkende sfeer van elegantie. De houtachtige, aardse basisnoten van musk, vanille, tonka en hout zorgen samen voor een opvallende geur die net zo dynamisch en spannend is als zijn inspiratie.

Prijs Eau de toilette 50ml – €9,99

Bruno Banani Made For Men

Ook een voordelige geur is Bruno Banani Made for Men. De openingsnoten van de aromatische geur MADE FOR MEN zijn onweerstaanbaar: bergamot, groene appel en Tunesische rozemarijn geven je dezelfde stoot adrenaline als een eerste flirt. De zinderende opening van de geur gaat over in een koel, zacht hart van geranium, vers water en fluïde noten van drijfhout. Net als al die vrouwen die zich laten binnenvoeren in zijn wereld, geeft het hart van de geur zich over een aan een sexy, stoere en puur mannelijke basis van Virginia cederhout, boommos, muskusnoten en tonkabonen. Het flesje is mannelijk met een stoere nametag!

Prijs Eau de Toilette 30 ml – € 17.00

Lees ook:Valentijnsgeuren voor dames
Lees ook:Exclusief design van Hugo Boss
Lees ook:Help een oorlogskind naar school met een cadeau van The Body Shop
Lees ook:Dewi Pechler nam clip op in Las Vegas
Lees ook:Pink draagt onderbroeken vriend in fotoshoot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>