Sharon Schrijft: Happy New Year!!!

Oud & Nieuw was een groot feest! Samen met nog zo’n 40.000 man, Nick & Simon en de laatste vijf Popstars kandidaten mochten we het nieuwe jaar al zingend inluiden. En dat was erg gezellig :-)

Gesproken over de laatste 5 Popstars kandidaten… de liveshow van 27 december had de meest meedogenloze uitslag ever. Die show moesten er vier kandidaten in een keer naar huis. Van negen kandidaten gingen we naar vijf. Precies vijf dagen later op 1 januari mochten 5 overgebleven Popstars het tegen elkaar opnemen en toen kregen we ook nog eens te maken met een sing-off. En is dat even spannend! Het is al zenuwslopend en teleurstellend als je in de sing-off staat en dan moet je ook nog een keer gaan zingen. Gelukkig is het mij – dankzij de kijkers die stemmen – tot nu toe bespaard gebleven.

Afgelopen woensdag heb ik officieel afscheid genomen van mijn kledingsponsor Jannekee. Jannekee is een trendy modewinkel in mijn oude woonplaats Dronten. De dames van de winkel hebben mij jarenlang gestyled voor al mijn optredens en dat deden ze zeker niet onverdienstelijk ;) Heen en weer reizen van Haarlem naar Dronten kost me al gauw een halve dag en die tijd heb ik helaas niet meer. Dus moet ik op zoek naar een sponsor in Haarlem. Lieve dames van Jannekee: jullie zijn top! Ik vond het fantastisch met jullie samen te werken. Thanx! Wil je meer weten over Jannekee? Kijk dan even op www.jannekee.nl.

Het gebeurt mij niet vaak maar afgelopen woensdag ben ik compleet geshockeerd door een film. ‘Human Trafficking.’ Deze film gaat over wereldwijde mensenhandel. Je hoort wel eens over mensenhandel op het nieuws enzo maar deze film bracht het zo dichtbij en maakte het zo reëel. Zo zag je hoe jonge meisjes werden mishandeld en verhandeld over de hele wereld in de seksindustrie, en zag je kinderen worden misbruikt, gedrogeerd en opgesloten. Een wereldwijd netwerk van hebberige en zieke criminelen runt deze business en maken ook nog eens gebruik van corrupte agenten en gerechtsdienaars. Uiteindelijk slaagt de politie in Amerika -na veel tegenslagen- erin de belangrijkste man in dit netwerk uit te schakelen. Maar als je dan bedenkt dat deze film een afspiegeling is van wat er in het echt gebeurd… dan laat het me niet meer los.

Door een twitterbericht werd ik op deze website gewezen: www.art273.org Check it out en laten we met z’n allen bewust worden van dit probleem en de handen in een slaan om er iets aan te doen. En heb je de film ‘Human Trafficking’ nog niet gezien? Begin dan bij deel 1. Totaal 18 delen van 10 minuten.

Morgen is alweer de kwartfinale van Popstars en ik heb er enorm veel zin in. Mocht je nog geen trouwe kijker zijn, dan kan ik het je zeker aanraden. Het wordt een show in het teken van muziek van eigen bodem. Dus morgen zeker kijken!

Liefs,
Sharon

Lees ook:Sharon Schrijft: Kerst
Lees ook:Dewi, Xavier en Joshua in sing-off Popstars
Lees ook:Sharon Schrijft: Popstars zonder masker
Lees ook:Beau en Geer zingen Ramses Shaffy in Popstars
Lees ook:Penelope Cruz uit de kleren in nieuwe film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>