Sharon Schrijft: Kerst

De afgelopen twee weken stonden helemaal in het teken van kerst. Ik ben al weken in de kerststemming terwijl het nog niet eens kerst is Even een update van alle activiteiten…

De Kersttour zit erop. De afgelopen weken mocht ik samen met twee andere artiesten in diverse plaatsen in Nederland concerten geven. Mooie muziek maken met leuke mensen en een enthousiast publiek. We hebben ook veel lol gehad. Zo werd een van de artiesten aangenaam verrast toen er in plaats van een normaal water flesje op het podium er ineens jenever in zat. Tja, nog net niet hoesten en proesten maar het scheelde niet veel!

Een van de dingen die ik ook mocht doen was…  optreden op mijn oude school tijdens hun kerstviering. In 2004 heb ik mijn SPW4 diploma gehaald op ROC Landstede in Harderwijk. Het was zo leuk mijn oude mentor en andere leraren weer te zien. Ze waren ook totaal niet veranderd! Zie hier een fotootje met zo’n 1000 leerlingen. Iets anders – wat ook erg leuk was – was samen met Gilbert naar “Laat op 2″ om daar te zingen. Ik heb daar “You believed in me” (van mijn laatste album) gezongen en een klassieker uit de top 2000 en een van mijn all time favorites “I will always love you”.

Ik hoorde trouwens dat ik afgelopen zondag op TV was met “Gorden zoekt God”, waar ik samen met een paar anderen (waaronder Nigel Brown van TVOH) Gordon mocht toezingen. Afgelopen maandag hadden we ook nog een KERST Popstars uitzending Voor het eerst alle 10 kandidaten in een liveshow. En dat was te gek! De liedjes waren mooi en het was super iedereen te horen in dezelfde uitzending. En een extra feestje toen ik weer door mocht gaan naar de volgende liveshow

Afgelopen dinsdag mocht ik samen met pianist Henk Doest een paar kerst klassiekers spelen tijdens de kerstopname van Omroep Gelderland. Op eerste en tweede kerstdag wordt dit uitgezonden. Woensdag was ik in Ermelo gast-solist tijdens het Kerst concert van het Elspeets Mannen Ensemble en dat was weer heel anders, maar ook weer o zo bijzonder. Meer dan 1.000 man was aanwezig in de zaal en wat kunnen die mannen mooi zingen. Donderdag waren alle overgebleven Popstars kandidaten uitgenodigd om op te treden tijdens Holiday On Ice en dan vandaag twee optredens in mijn woonplaats Haarlem en daarna meteen door naar familie om cadeautjes uit te pakken! Het cadeautje voor manlief heb ik al gekocht en ligt al onder de boom. en ik mocht ook al een week ‘kijken’ naar mijn cadeautje… ik ben benieuwd wat ik krijg!

Eerste Kerstdag helemaal geen optredens en daar ben ik heel blij mee. Lekker bijkomen van twee weken vlammen. Ik heb net even geteld, maar ik heb gewoon 10 optredens gehad in de afgelopen twee weken (naast enkele interviews die er tussendoor werden gepropt en het vrij volle Popstars schema), nu snap ik waarom ik best wel moe ben   Dus eerste Kerstdag gewoon lekker niets doen behalve relaxen met familie, eten en gezellig doen. Op tweede Kerstdag mogen we weer, want dan gaan we repeteren met Popstars voor liveshow 6. En dan is het alweer maandag. Tijdens liveshow 6 mogen nog 9 kandidaten vlammen en daarna wordt het onwijs spannend… Want er vallen dan 4 kandidaten af en blijven er maar 5 over voor de finale maand. Dat wordt heftig dus! Maar goed, zo ver is het (gelukkig) nog niet

Zo, jullie zijn weer lekker bij en dus rest mij niets meer om jullie hele fijne feestdagen te wensen en natuurlijk maandag kijken naar Popstars!

Liefs,

Sharon

Lees ook:Sharon Schrijft: Popstars zonder masker
Lees ook:Sharon Schrijft: Happy New Year!!!
Lees ook:Sharon Schrijft: Merrrrry Christmas!
Lees ook:Beau en Geer zingen Ramses Shaffy in Popstars
Lees ook:Sharon Schrijft: Zuid Afrika

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>