Sharon Schrijft: Incognito

Aankomende zaterdag mag ik zingen tijdens een spinning fundraiser voor het Sophia Kinderziekenhuis. Sporters fietsen dan om zoveel mogelijkgeld in te zamelen. Op de sportschool doe ik vaak aan spinning (indoorfietsen op muziek waarbij een sportinstructeur de fietsroute bepaalt dmv versnellingen en zittend en staand fietsen). Ik zweet normaal niet zo extreem maar met spinning lijkt het zweet wel uit alle poriën uit mijnlichaam te stromen :-s. Gelukkig zie ik vaak genoeg mensen naast mij waarbij het zweet op de grond drupt… zover ben ik gelukkig niet. Maar morgenavond mag ik lekker naar anderen kijken terwijl zij zich te pletter fietsen en ik een beetje zing, en in plaats van voor de eigen calorieën ditmaal voor het goede doel, hoe vet is dat!


Afgelopen weekend waren manlief en ik uitgenodigd voor de Amsterdam International Fashion Week. We kwamen voor de modeshow van de MC Couture Light lente collectie van Monique Collignon. Er zaten weer prachtstukken tussen! Zelf was ik ook gestyled door Monique en droeg ik een schattig leren jurkje met knal paarse kneelenght boots. Eigenlijk waren het meer ‘dijlengte’ boots maar zo gaaf!

Ik dacht dat het misschien leuk zou zijn om mijn haar weer eens te tangen… sluik haar met leer… lekker stoer… en incognito, zo bleek toen ik lekker ongemerkt daar kon rondlopen. Afijn, vlak voor vertrek herkende een fotograaf Gilbert en legde toen de link naar mij. Zijn reactie: ‘Sorry, ik was aan het slapen.’ hihi


Wil je Monique Collignon’s kleding ook eens bekijken/kopen dan kan dit nu ook via Wehkamp. Zoek dan op MC Couture Light. Leuke trendy items van de runway voor een betaalbare prijs!

Over twee weekjes zitten we in Indonesië waar we zullen vieren dat Gilbert en ik alweer twee jaar getrouwd zijn en daarnaast zullen we ook weer veel zingen. Maar daar later meer over!

Liefs,
Sharon

Lees ook:Sharon Schrijft: Aloha Hawai’i
Lees ook:Sharon Schrijft: Kerst
Lees ook:Sharon Schrijft: Op de fiets voor Warchild
Lees ook:Sharon Schrijft: we totally rocked the house!
Lees ook:Sharon Schrijft: blauwe plekken in de sneeuw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>