Paul de Leeuw mag gratis naar de dierentuin & jij mogelijk ook

images

Op 10 aug. aanstaande mag Paul de Leeuw gratis naar Diergaarde Blijdorp. Sowieso mag iedereen die ‘leeuw’ in zijn of haar achternaam heeft op maandag 10 augustus gratis naar Diergaarde Blijdorp. Wel moet bij de ingang van de dierentuin een geldig legitimatiebewijs worden getoond. Dit heeft Blijdorp dinsdagmiddag bekend gemaakt.

Op 10 augustus is het World Lion Day (Wereldleeuwendag), de dag waarop de ‘Koning der Dieren’ mondiaal in de spotlights staat. Wereldwijd wordt het bestaan van het machtige roofdier bedreigd. Er leven nog maar driehonderd tot vierhonderd Aziatische leeuwen in het wild, in het Gir Forest in India.

Blijdorp organiseert op World Lion Day extra activiteiten. Op die dag kun je de zeldzame Aziatische leeuw in het echt ontmoeten in het nieuwe leeuwenverblijf. Dit ‘reservaat’ is, samen met het naastgelegen restaurant Poort van Azië, op 26 juni geopend door niemand minder dan televisiepresentator Paul de Leeuw.

Lees ook:Carice van Houten was verliefd op Paul de Leeuw
Lees ook:Onthou die naam!
Lees ook:Paul Turner bij De Toppers!
Lees ook:Begrafenis Jackson uitgesteld naar 3 september
Lees ook:‘Lucinda Walsh’ naar Goede Tijden, Slechte Tijden.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>