Bennie Jolink maakt brokken met zijn Porsche Cayenne


De Achterhoekse rocker Bennie Jolink (Normaal) is gisteravond weer eens betrokken geraakt bij een verkeersongeval. Dit maal niet op de motor, maar met zijn Porsche Cayenne. Hierbij raakte een vrouw gewond. Het ongeval vond plaats op de N316 vlakbij Hummelo. De politie heeft laten weten dat er geen drank in het spel was.

Jolink botste op een tegenligger toen hij met zijn Porsche de weg overstak. De vrouw kon de auto niet meer ontwijken en liep schouderletsel op. Zij is overgebracht naar een ziekenhuis. Jolink bleef ongedeerd. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd.

De zanger raakte in het verleden al diverse keren betrokken bij verkeersongevallen op zijn motor. In 1999 raakte hij zelf zwaargewond toen hij met zijn auto tegen een boom botste.

Lees ook:Brad Pitt betrokken bij motorongeluk
Lees ook:Charles en Camilla aangevallen door demonstranten (zie foto’s!)
Lees ook:Playmate Mai-Lan over de kop geslagen
Lees ook:Filmpje: Cristiano Ronaldo rijdt Ferrari aan puin
Lees ook:Prototype Porsche 918 Spyder gaat de weg op

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bennie Jolink maakt brokken met zijn Porsche Cayenne

  1. mike

    heeft die dorpsgek nou al weer een klap gemaakt mischien moet die gewoon een chauffeur in dienst nemen want zijn rij stijl houdt een beetje te wensen over ga maar muziek maken en laat het sturen aan echte mannen over

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>