Kaarten voor Memorial Michael Jackson worden “verloot”

In een persconferentie is zojuist bekend gemaakt dat zo’n 11.000 fans a.s. dinsdag de Memorial van Michael Jackson in Staples Center in Los Angeles bij kunnen wonen. Fans kunnen vanaf vanavond tot zaterdagavond aanmelden via www.staplescentre.com. Uit de aanmeldingen zullen fans worden uitgeloot die de Memorial bij kunnen wonen. Er worden 2 kaarten per persoon verstrekt.

Op zondag zullen de tickets worden verloot onder de mensen die zich hebben ingeschreven. Het is dus niet wei het eerst inschrijft, wie mag gaan. De gelukkigen kunnen zich maandag melden om hun kaartjes op te halen. Deze fans zullen dan alle informatie krijgen over hoe ze een polsbandje en kaartje ontvangen. De omgeving van Staples Centre zal worden afgezet en alleen de fans met een polsbandje worden toegelaten in deze omgeving. Er zal ook beperkt pers worden toegelaten. In het nabijgelegen Nokia Center zijn ook nog 6.500 mensen welkom. In totaal zijn er dus 17.500 mensen die de Memorial bij kunnen wonen.

Er is voor gekozen om armbandjes en kaartjes uit te geven, zodat de kaartjes niet kunnen worden doorverkocht. Alleen mensen die een kaartje en een armband hebben, zullen binnen kunnen komen. Over de invulling van de ceremonie is nog niets bekend, omdat er nog aan het programma wordt gewerkt. De website is overigens nu al lastig bereikbaar, dus dat zal nog flink wat problemen opleveren. De NOS zal de ceremonie op de Nederlandse televisie uitzenden. Want helaas voor Nederlandse fans: alleen inwoners van de VS mogen deelnemen aan de loterij.

Zie hieronder een deel van de persconferentie (start na het reclameblokje):

Lees ook:Nederlandse fans ook welkom op memorial Michael Jackson
Lees ook:Begrafenis Michael Jackson definitief op 29 augustus
Lees ook:Michael Jackson dinsdag begraven
Lees ook:Persconferentie Michael Jackson vanmiddag live te volgen
Lees ook:Update: Michael Jackson doet geen 10 shows, maar 22!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>