“Jan en Liza hebben een relatie” zegt moeder Smit


Blijkbaar mag iedereen het nu weten: Jan Smit heeft inderdaad een relatie met de Volendamse Liza. Dat heeft de moeder van Jan, Gerda Smit, bevestigd in een interview met Shownieuws, meldt Evert Santegoeds in Telegraaf. Liza was getrouwd en heeft een kindje van een jaar.

Het interview wordt vanavond uitgezonden op SBS6. Dat Liza een stuk ouder is dan haar zoon en een kindje heeft, maakt Gerda niks uit. Ze is blij dat haar zoon gelukkig is. In hetzelfde interview beschuldigt ze haar ex-schoondochter Yolanthe Cabau van Kasbergen van diefstal. Of zoon Jan ook blij is met al deze uitspraken van moeder Gerda, vragen wij ons af…

Lees ook:Video: Moeder Jan Smit doet een boekje open
Lees ook:‘Yolanthe stal voor 2 ton van Jan Smit’
Lees ook:Moeder Volendamse Liza: “Liza was ook zonder Jan weggegaan”
Lees ook:Jan Smit in gevecht met ex Liza!
Lees ook:Jan Smit’s vriendin Liza zwanger?

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on ““Jan en Liza hebben een relatie” zegt moeder Smit

 1. Steurtje

  Hoe zou Jan zich nu voelen? Je schaamt je toch kapot als je moeder zulke uitspraken doet? En als moeder ga je dit soort dingen toch niet roepen tegen iemand als Santegoeds? Zou Jan nu proberen de uitzending te verhinderen? Zou ik wel doen. Wat een naaiactie van die moeder zeg!

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Dat is de vraag… Er gaan ook geruchten dat Jan toestemming heeft gegeven aan zijn moeder om dit interview te geven. Dus tja, wat is de waarheid?

     /   Reply  / 
  2. oma

   jan mag zeer trots zijn op zijn moeder ieder ouder zou in deze situatie opkomen voor zijn kind en dan doet leeftijd er niet toe welke ouder staat toe dat zij kind word bestolen yolanthe staat dagelijks in het nieuws met inderdaad zielig zijn en wie van de fam smit zijn mening geeft doet er niet toe en een naai reactie is het zeker niet

     /   Reply  / 
   1. ria

    ha nu weet ik waarom jan op oudere vrouwen valt heeft moeder sindroom was gek met jan en grote fan en gaf yo de schuld maar na gistweren weg jan hup yo zij zoekt nog vrijgezel hij maakt huwlijhk stuk en dan die ma van haar het was toch wel uit gegeaan jaja zou ik ook zeggen dit is de big vis dacht ze nou echt niet de ma van jan heeft alle bonnetjes mag je weer onder markt linnen slapen jochie ha en lizza mag 2 kinderen in stoppen s avonds yo en wes slapen onder max en lex dek bed hoe weet die moeder dat trouwens heeft ze daar ook de bonnetjes van hahahha

      /   Reply  / 
 2. jan

  Als Vader van volwassen kinderen, begrijp ik de actie van Gerda Smit heel goed, ik sta daar dan ook volkomen achter.Neemt niet weg dat ik het van Jan Smit een domme actie vind, dat hij bij deze spullen verdeling had bij moeten zijn, en meteen een ander slot op de deur had moeten plaatsen…van de andere kant, want je moet het van 2 kanten zien, heeft hij Yolanthe volkomen vertrouwd en niet gezien waar zij toe in staat was.Ik noem het reinste diefstal dat je als bekende Nederlander je zo ver kan verlagen en je niet aan het woord houdt.hoe groter de geest hoe groter het beest

    /   Reply  / 
  1. jef

   Ach, wat kan jou die keukenrollen en nepbloemen nou schelen?

     /   Reply  / 
  2. Bennie

   Je moet niet alles geloven. Die Jan heeft zelf de boel flink belazerd. 3 x vreemdgaan. Het hele verhaal is opgeklopt.

     /   Reply  / 
  3. joris

   Ben zelf ook vader van volwassen kinderen. Als je die goed opgevoed hebt, kunnen ze heel goed hun eigen boontjes doppen. Daar mag je je als ouder niet mee bemoeien. En…je hoort ‘t verhaal maar aan een kant. Jolanthe heeft meer fatsoen.

     /   Reply  / 
 3. Riekie

  Nou Gerda heb je nu je zin, de boel lopen opnaaien.
  Het was toch al bekend dat Jan Yolanthe had laten vallen voor Liza, en nu er wel voor uitkomen, zielig heel zielig.
  Het zal wel een aanleiding geweest zijn na het interview, die Wim is keihard bedonderd, net als Yolanthe, en net goed dat Yolanthe een boekje heeft opgedaan. Ik hoop dat Yolanthe en Wesley heel erg gelukkig worden, en dat ze gaan trouwen en kindjes krijgen, wie wil nou zo’n schoonmoeder.Wat is nou 2 ton voor Yolanthe, ze heeft geld zat en Jan ook, en Gerda pikt er haar graantje wel van mee. Maakt zij het huis van jan schoon ofzo, dat ze overal foto’s van gemaakt heeft, het is toch wel op papier hoop ik, en geen ZWART GELD, anders moet je dat ook nog naar het buitenland sluizen, bahhh. Het is Yolanthe toegekomen, dan had Jan er bij moeten blijven, dan had hij kunnen inspringen, hij heeft het nu zelf toegelaten, en Gerda bemoei je met dingen die mensen doen op jouw leeftijd, breien ofzo, of paling roken.

    /   Reply  / 
  1. blablabla

   en gelijk heb je!!!

     /   Reply  / 
  2. ria

   hahaha helemaal mee enns ik denk sdat ze weer een real life soap wil met haar zelfg in de hoofdrol

     /   Reply  / 
 4. Propje

  Ik ben zelf moeder en oma maar vind de actie van Gerda Smit totaal BELACHELIJK!!!!!!!!!! Volgens mij ook niet zo best voor de carriere van onze Jan. Hij is toch volwassen en kan toch wel voor zichzelf opkomen???? Of moet mama alles regelen??
  Zelfs de bonnetjes liggen bij pa en ma, niet te geloven. Echt walgelijk wat die Gerda heeft gedaan, volgens mij heeft ze zelf een groot probleem. Volgens mij kunnen Jan en Yolanthe het prima zelf regelen en anders heeft hij het toch zelf laten gebeuren!!!

    /   Reply  / 
  1. april

   Klopt

     /   Reply  / 
 5. IIlse

  Iedereen maakt zichzelf wel belachelijk hierzo.

  Omdat het een moeder is van een BN’er, die ermee naar buiten is getreden, is het belachelijk, maar wat doet een ieder die zelf gescheiden is, of gaat scheiden? Wat doen daar de ouders van, die maken de ander dan toch ook zwart?

  Dan verteld toch ook iedereen graag zijn/haar verhaal. Met dit verschil, het komt niet in de openbaarheid, en het gaat meestal niet om 2 ton gemoeid.

  Met andere woorden, wat niet BN’ers doen is stiekem. Oordelen over een ander en zelf geen haar beter zijn.

  Je kijkt mensen tegen de kop. En niet in de krop.

    /   Reply  / 
 6. blablabla

  ik hoop echt dat Wesley ter waarde van 2 ton aan zijden bloemen laat bezorgen bij Jan!!! WHAHAHAHAHA

    /   Reply  / 
 7. Karin

  Wat een geklets allemaal, die moeder is toch vreselijk. Dat Jan achterelkaar de boel belazerd heeft niemand het over. Laat ze het lekker zelf uitzoeken.
  En Yolanthe veel geluk met Wesley.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>