Gary Barlow pakt uit voor 10-jarig huwelijk

Former Boyzone Member Mikey Graham Marries Karen Conadi

Gary Barlow en zijn vrouw Dawn zijn tien jaar getrouwd en dat moest gevierd worden! De zanger van Take That vierde zijn bruiloft gisteravond groots in het Mandarin Oriental Hotel in Londen en veel sterren waren uitgenodigd, zoals Alesha Dixon, Ronan Keating en Cheryl Cole.

Ook Kimberley Walsh (Girls Aloud), Chris Moyles, Mickey Graham (Boyzone) de hoogzwangere Denise van Outen, Fearne Cotton en Lulu waren aanwezig. En natuurlijk mochten de overige leden van Take That ook niet ontbreken op het feest, waar naar verluid flink uitgepakt werd met een groots diner. Robbie Williams werd echter niet gesignaleerd.

Gary trouwde in 2000 met zijn vriendin Dawn. Het stel kende elkaar toen al vijf jaar. Ze ontmoetten elkaar tijdens Take That’s Nobody Else Tour, waarbij Dawn een van de dansers was. Ze hebben drie kinderen samen: Daniel, Emily en Daisy. Er was even twijfel om het 10-jarige huwelijksfeest te vieren, want Gary’s vader overleed in oktober 2009 op 71-jarige leeftijd aan kanker.

Lees ook:Dochter Gary Barlow dood geboren
Lees ook:Arie Boomsma is weer vrijgezel!
Lees ook:Robbie Williams getrouwd (zie de foto’s!)
Lees ook:Gary Barlow mogelijk niet bij sluitingsceremonie Olympische Spelen 2012
Lees ook:Roel van Velzen getrouwd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>