Patricia Paay naait BN’ers op per telefoon!

Het moet niet gekker worden met La Paay. Door haar Playboy reportage zijn enkele BN’ers wel heel erg hitsig geworden op de 60-jarige diva. Volgens eigen zeggen heeft ze regelmatig telefoonsex met twee jonge BN’ers. “Het zijn twee gasten en ze zijn zó jong, oh heerlijk, haha”, zo vertelt ze in een telefoongesprek met Robert Jensen. “Ze zijn hartstikke bekend.”

Robert Jensen op zijn beurt plaatste het ‘vertrouwelijke’ telefoongesprek op zijn website snafu.nlAls ze denken ‘ik wil iets heel sensueels en ik ga Paay bellen’ dan denk ik dat is een enorm compliment. Toch? Dat is toch heerlijk?”

Op de vraag of ze de hitsige jongens aan de lijn houdt totdat ze ‘klaar’ zijn, antwoordt ze bevestigend. “Tuurlijk, dan zit ik te lachen met de hand op de hoorn.” Paay moet er erg om lachen en vervolgt “je hoort ze ook gewoon helemaal komen”. Jensen claimt te weten wie een van deze BN’ers is. “Ik weet wie een van de BN’ers is die Patricia opgewonden belt, maar ben nog aan het uitzoeken of ik juridisch gezien het openbaar kan maken!” Wordt vervolgd dus…

Luister naar het gesprek hier.

UPDATE: Patricia is not amused. In Telegraaf reageert ze op het nieuws: ”Ik dacht dat we aan het dollen waren ging mee met dat grapje van hem. En nu is het serieus op de site geplaatst! Ja hoor, er zijn allerlei mensen die me bellen…Mijn woorden zijn gesneden en gemonteerd tot een vals telefoongesprek. En nu staat het op de site alsof het serieus is.”

Patricia heeft Jensen gesommeerd het fragment van zijn site te halen. Anders volgden er juridische stappen. Inmiddels is het fragment verwijderd.

Volg Glamourblog ook op Twitter!

Lees ook:‘Patricia Paay probeerde afspraakje te maken met vriend Tatjana’
Lees ook:Patricia Paay toch in Playboy!
Lees ook:Playboy met Patricia Paay het best verkocht!
Lees ook:Patricia Paay gespot in parenclub
Lees ook:Jensen keert terug op TV

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Patricia Paay naait BN’ers op per telefoon!

  1. Anton

    Alles te weten maakt niet gelukkig………..

      /   Reply  / 
  2. An de Wit-Akkermann

    Het wordt een beetje ranzig en ziek. Waarom moeten wij dit weten en deelt zij dit nieuws met ons?

      /   Reply  / 
  3. Laatbloeier

    Lekker belangrijk allemaal!!! Not.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: An Schrijft: Patricia Paay kom alsjeblieft weer tot jezelf | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>