‘Patricia Paay probeerde afspraakje te maken met vriend Tatjana’

Patricia Paay zou hebben geprobeerd om een afspraakje te maken met vriend van Tatjana, Ronnie Rosenbaum. Dat beweerde Tatjana vanavond in Shownieuws. Tatjana was not amused.

“Omdat ik naast hem zat toen ze hem belde, weet ik dat het zo is”, zegt Tatjana. “Ik heb hem gezegd dat ik het niet wilde hebben. Patricia stuurde erop aan samen met Ronnie te worden gezien en dan fotograaf Edwin Smulders kiekjes te laten maken. En dan sta ik voor schut.”

Tatjana ging flink te keer over Paay in het tv-programma. “Als je dit moet gebruiken om publiciteit te krijgen… Patricia, get a life! Ik zou er maar van genieten, want voor je het weet, ben je te oud en versleten voor het vak waar wij in zitten.”. Patricia op haar beurt reageert verbaasd: “Nou ja, wat is dít nu weer voor onzin? Dat wijf is niet goed snik. Ik wil haar man niet eens, die is veel te oud, haha.” Ai, wij hebben het idee dat deze twee dames geen vriendinnen zullen worden…

Voor Patricia overigens goed nieuws; de kaartverkoop van haar DreamMen loopt zo goed dat er een derde show zal komen. Op 12 juni zal er ook een matinee-voorstelling gegeven worden. Kaarten voor The DreamMen zijn deze week ook te winnen op Glamourblog.

Lees ook:Video: Patricia Paay en The DreamMen
Lees ook:Patricia Paay naait BN’ers op per telefoon!
Lees ook:Patricia Paay gespot in parenclub
Lees ook:Playboy met Patricia Paay het best verkocht!
Lees ook:Gerard Joling en Tatjana hadden seks!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>