Huis Gordon te koop (zie foto’s!)

De werkelijk schitterende villa van zanger Gordon in Blaricum staat te koop. Het riante optrekje in Blaricum telt maar liefst negen kamers en staat op tweeduizend vierkante meter eigen grond. Het huis van de zanger, die momenteel weer druk is met de Toppers, beschikt onder meer over een prive zwembad en een luxueuze keuken. Naar verluidt zal de woning tussen de drie en vier miljoen moeten gaan opbrengen. Zie de foto’s van dit waanzinnig mooie riante optrekje hier.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Justin Bieber koopt huis Ashton Kutcher voor 8 miljoen
Lees ook:Penelope Cruz zet villa te koop (zie foto’s)
Lees ook:Brad Pitt zet villa in Malibu te koop
Lees ook:Villa Wesley Sneijder te koop (zie foto’s)
Lees ook:Villa Jeroen van der Boom te koop (zie foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>