De moeder van Joran van der Sloot spreekt

Wij vroegen het al eerder af: hoe zou de moeder van Joran van der Sloot zich voelen. Antwoord daarop krijgen we wellicht morgen, want dan zend RTL4 de documentaire RTL Extra: de moeder van Joran spreekt uit…

Wat doe je als moeder als je eigen zoon gelinkt wordt aan de verdwijning van en moord op twee jonge vrouwen, twee zaken die wereldwijd enorm in de belangstelling staan? Ga je hem na een mogelijke veroordeling in de gevangenis regelmatig opzoeken? Zou je dat kunnen en willen opbrengen? Onder meer deze vragen beantwoordt de moeder van Joran van der Sloot op dinsdag 22 juni in een ongetwijfeld spraakmakend, één uur durend interview bij RTL 4, RTL Extra: De Moeder Van Joran Spreekt.

Voor het eerst spreekt Anita van der Sloot op tv. Ze vertelt in het interview over zijn jeugd, over hoe hij aan het ouderlijk toezicht wist te ontsnappen en over zijn vele leugens. Ook licht ze toe hoe ze de afgelopen vijf jaar heeft beleefd, van de verdwijning van Amerikaanse Natalee Holloway op Aruba tot en met de moord op Stephany Flores in Peru. Hoe ziet zij de toekomst voor Joran, en hoe ziet zij als moeder haar zoon nu?

RTL Extra: De Moeder Van Joran Spreekt is op dinsdag 22 juni te zien vanaf 20.30 uur op RTL4

Lees ook:ABC koopt rechten interview moeder Joran van der Sloot
Lees ook:Joran van der Sloot heeft kontakt met zijn moeder
Lees ook:Resten Natalee Holloway gevonden?
Lees ook:Video: Je zal de moeder van Joran van der Sloot maar zijn…
Lees ook:Joran is weer hot!

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “De moeder van Joran van der Sloot spreekt

  1. jose

    En dan… Ben je nog steeds moeder! Wat zalzal dit moeilijk zijn voor deze vrouw. Haar man kwijt. Haar zoon een moordenaar. Ik heb het met haar te doen.

      /   Reply  / 
  2. Monique

    Ook ik heb met haar te doen. Het zal je kind maar wezen…

      /   Reply  / 
  3. Janet

    Met verbazing naar interview geluisterd en gekeken van de moeder van joran van der sloot.
    Moordenaars zijn mensen zonder geweten en juist dat is wat ik bij deze vrouw ook proef.
    Zeer duidelijk was voelbaar dat zij onvoorwaardelijk in de onschuld van haar zoon geloofde,doch haar verstand dwong haar die dingen te zeggen die men wilde horen.Als hij schuldig is moet hij daarvoor boeten……Als??????
    Ze sprak over een rechtvaardig proces voor haar zoon.Hoeveel rechtvaardigheid was er voor de dood van de meisjes die hij heeft vermoord.
    De enige emotie die deze vrouw toonde was toen zij over de dood van haar man sprak.Over Joran was iedere emotie te zoeken.Dit lukt je alleen als ook jij geen geweten hebt.Op 15 jarige leeftijd mocht deze jongeman op z,n eigen wonen.Juist op een leeftijd waarop je ze moet sturen, coachen en begeleiden naar de volwassenheid.Normen en waarde bij brengen en vaak erg moeilijk de confrontatie aan durven gaan dat men zich te houden heeft aan regels.
    Deze jongen kon op zeer jonge leeftijd z,n grenzen verleggen.Heeft een fiks aantal jaren gelooft alles te kunnen maken……zelf het doden van 2 onschuldige meisjes.
    Het zou toch te gek zijn als ouders die hun stinkende best doen ook moordenaars kweken.
    Nee, zo werkt het niet.Goed zijn voor je kids, zorgzaam zijn, mee gaan met hun leeftijd,op de juiste leeftijd hen de juiste verantwoording geven maakt hen vaak tot evenwichtige mensen.Als ouders van der sloot deze verantwoording iets meer gedragen hadden was Joran voor hen nu ook een zoon geweest waar ze trots op hadden kunnen zijn.

      /   Reply  / 
  4. Nellie

    Hoeveel zou RTL haar betaald hebben voor dit interview?

      /   Reply  / 
  5. E

    Weet iemand waar je dit interview terug kan kijken? staat niet op rtlgemist nl..
    Alvast bedankt!

      /   Reply  / 
    1. Angel Mulder Auteur

      ABC heeft de rechten van het programma gekocht, dus daarom zal het niet online te bekijken zijn. Helaas…

        /   Reply  / 
  6. Robine

    Inderdaad, bij deze vrouw zag je ook geen 1 emotie, net zoals bij Joran.Denk dan ook dat zei er wel meer van weet,misschien wellicht ook wel waar het lichaam van natalee ergens ligt.
    Tuurlijk hebben ze voor dit intervieuw moeten betalen. wat ik dood zonde vind, want veel wat ze vertelde wisten we al en het was ook nog eens een flut intervieuw en had het gevoel dat ze alle antwoorden van een papiertje aflas.
    ze keek steeds wanneer er een vraag gestelt werd naar de tafel met daarop een papier.
    Geen wonder dat Hij zo is geworden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>