Dewi neemt clip ‘Sour’ op in Las Vegas

Deze week geen Dewi’s Diary, maar wel een nieuwtje. Dewi Pechler vertrekt a.s. zaterdag naar Las Vegas om de Internationale clip voor ‘Sour’ op te nemen.  Spannende dagen dus voor Dewi, zeker gezien haar vliegangst.

Ook zal Dewi naast het opnemen van de videoclip een bijzonder optreden doen in Las Vegas, namelijk in de Las Vegas Playboy Club. Dewi zal maar liefst zes dagen in Las Vegas blijven. Uitgebreid verslag lees je uiteraard binnenkort in haar dagboek op Glamourblog.nl Ondertussen gaat de single ‘Sour’ als een trein, deze stond afgelopen week op nummer 12 in de single top 100.

Lees ook:Dewi Pechler nam clip op in Las Vegas
Lees ook:Dewi goes Las Vegas; video clip ‘Sour’
Lees ook:Dewi schittert op haar eigen feestje (zie foto’s en video!)
Lees ook:Dewi alsnog in Playboy
Lees ook:Dewi onthult Playboy foto’s!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dewi neemt clip ‘Sour’ op in Las Vegas

  1. mariska

    vorig weekend stond de single al op 8 in de top 100! :) hopelijk stijgt ie nog een beetje!

    ben erg benieuwd naar de clip,te gek voor dewi dat ze in las vegas mag optreden en clip opnemen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>