Bastiaan van Schaik in Japan tijdens aardbeving

Stylist Bastiaan van Schaik is momenteel in Japan. Hij maakte de aardbeving in het land persoonlijk mee. Op dit moment bevindt hij zich in het hotel, waar ze de naschokken van de beving nog voelen. De aardbeving, die een van de zwaarste ooit in Japan is, vond plaats rond zeven uur Nederlandse tijd en had een kracht van 8,9 op de schaal van Richter. Het land werd daarna getroffen door een tsunami.

Bastiaan is momenteel in Tokyo, waar hij was om een weekje te trendspotten. Tijdens de aardbeving liet de stylist op Twitter weten: Paniek op de straat…mensen vluchten gebouwen uit…we kunnen niet terug naar hotel want openbaar vervoer ligt stil. Om enige tijd later te vervolgen met Rust keert weer terug…nog steeds veel mensen op straat…wat een heftige ervaring.

Ik dacht eerst dat ik ziek was van mijn Teriyaki burger maar was misselijk van het schudden…realiseerde me pas dat het een #aardbeving was. Toen Japanners om me heen begonnen te gillen van paniek en allemaal naar het midden van de straat rende…het werd ijzig stil daarna. Een hele rare gewaarwording zo’n #aardbeving…net alsof je op een schip middenin een heftige zee staat. De stylist maakt het zelf goed. Hij zegt alleen enorm geschrokken te zijn.

Zie ook: BN’er reageren op aardbeving en tsunami in Japan.

Lees ook:BN’ers reageren op aardbeving en tsunami in Japan
Lees ook:Huizen van celebs op Hawaii in gevaar door Tsunami
Lees ook:Video: Bastiaan van Schaik over Bastiaan’s Bazar
Lees ook:Kinderen van BN’ers op school steekpartij
Lees ook:Brazilianen willen boycot sexy Paris Hilton commercial

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bastiaan van Schaik in Japan tijdens aardbeving

  1. Pingback: BN’ers reageren op aardbeving en tsunami in Japan | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>