Video: Bastiaan van Schaik over Bastiaan’s Bazar

Vorig weekend vond Bastiaan’s Bazar, de bruisende fashionmarkt onder leiding van überstylist Bastiaan van Schaik, voor de tweede keer plaats. De karakteristieke Zuiveringshal van het Westergasterrein in Amsterdam deed ditmaal dienst als locatie voor het bruisende event.

Deze hippe modemarkt is door ruim 4.000 mensen bezocht, die allemaal naar hartenlust hebben kunnen shoppen in de goed gevulde kraampjes. Naast natuurlijk heel veel fashionable kleding, viel er ook een keur aan sieraden, make-up, haarstyling, tassen, etc. te shoppen. Onze collega’s van Fem. spraken met Bastiaan over de Bazar en ook geeft hij nog een aantal stylingtips voor het najaar! Zie de video hieronder…

Lees ook:Eerste editie meidenevent GirlsFair
Lees ook:Dochtertje voor Tooske en Bastiaan Ragas
Lees ook:Video: Victoria Koblenko vindt UGGs vrouwonvriendelijk
Lees ook:Bastiaan van Schaik in Japan tijdens aardbeving
Lees ook:Glamour met een attitude!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>