Sharon Schrijft: Amazing Grace

Mijn nieuwe album Amazing Grace is nog maar een week uit en nu zijn er al bijna 1.000 stuks verkocht. We hebben dit niet zien aankomen en zijn hier erg blij mee! Iedereen bedankt voor jullie support en lieve reacties.

Ik vond het eerlijk gezegd best spannend om een gospelalbum op te nemen. Deze nummers betekenen erg veel voor me en dan komt het extra dichtbij. Daarnaast hebben we dit album helemaal zelf geproduceerd. Gilbert had een kamer in ons appartement omgebouwd tot een studio en heeft bijna alle nummers helemaal zelf gearrangeerd en geproduceerd. Hierdoor was ik erg betrokken bij het proces. Het mixen en masteren werd gedaan door Joshua (Gilberts neef) in een studio in Den Haag waar Gilbert en Joshua mede-eigenaren van zijn. Het was dus echt een familie ding aan het worden. Dit is erg leuk, maar aan de andere kant ook weer erg spannend. Want juist omdat het zo persoonlijk wordt, hoop je dat mensen hetzelfde voelen als jij zelf voelt toen je de nummers aan het inzingen was. Kortom, spannend spannend en nog eens spannend. Als je dan hoort dat mensen het mooi vinden en als je op twitter en facebook allemaal lieve berichten krijgt, dan ben je alleen maar blij en dankbaar.

De presentatie concerten op 23 en 24 juni waren beide totaal verschillend maar allebei heel gaaf. 23 juni zaten Jan Willem van Delft (pianist), mijn lieve man Gilbert en ik in Burgum (Friesland) om daar op uitnodiging van Vlaskamp het eerste presentatie concert te houden samen met gospelkoor The Rising Hope. Het werd een intiem en ontroerend concert en de cd’s vlogen over de toonbank De dag erna zaten we met de te gekke begeleidingsband Onvibe bestaande uit Marck Oemar (piano), Quincy Adolphin (keys), Leroy Siegers (gitaar), Quincell Adolphin (bas), Gregory Panthoplet (drums) en Ann Lee (zang) in CLC Den Helder. En dat was een dikke party! Check hier de foto’s.. En wat was ik blij met mijn outfits van Glamorous. De zomercollectie is heel mooi. Zeker iets om even te checken!

Nu het album uit is zijn we nog niet klaar, integendeel, we beginnen pas. Gilbert en ik zijn begonnen met het plannen van een nieuwe tour die langs kerken in Nederland zal gaan om aandacht te vragen voor het werk van Compassion. De hele tour is een enorme stunt, want we gaan GRATIS langs de kerken. Enerzijds is het natuurlijk een promotie tour die samenhangt met het nieuwe album, maar de hoofdreden is dat we aandacht willen vragen voor Compassion. Het lied “Is there any chance” is opgedragen aan Compassion en is ook de eerste single van dit album. En verder gaat van elk verkocht album van Amazing Grace 1 euro naar een muziek project van Compassion in El Salvador. Onze droom is om in de komende maanden 1.000 kinderen aan een sponsor te helpen. Wil je meer informatie kijk dan op mijn website www.sharonkips.nl.

Naast de tour komen er nu ook weer allerlei interview aanvragen binnen dus de komende weken zal ik langs diverse radio stations gaan. Leuk!

Een ieder die met vakantie gaat: veel plezier! Voor alle achterblijvers (waaronder ik) succes met ons Hollandse weer!

Liefs,

Sharon

Lees ook:Sharon Schrijft: Dromen komen uit
Lees ook:Sharon Schrijft: Klassiek
Lees ook:Sharon Schrijft: Theaterconcert in Rotterdam
Lees ook:Sharon Schrijft: Win kaarten voor mijn DVD opname!
Lees ook:Sharon Schrijft: Christmas & Family

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>