Loft, topper van eigen bodem

Loft, een remake van de best bezochte Belgische film ooit, was een groot succes in de Nederlandse bioscopen en op DVD zal deze film het waarschijnlijk nog beter doen. Sinds 11 mei is deze film namelijk verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en via Video on Demand.

Voor degenen die de film nog niet gezien hebben: Loft gaat over vijf mannen die samen een loft delen om achter de rug van hun echtgenotes ongestoord hun minnaressen te ontvangen. Dit gaat goed tot ze op een dag het lijk aantreffen van een jonge vrouw. Wie is de dader? Met een sterrencast met onder andere Kim van Kooten, Jeroen van Koningsbrugge, Katja Herbers, Chico Kenzari, Gijs Naber, Fedja van Huêt, Anna Drijver en natuurlijk Barry Atsma onder de strakke regie van Antoinette Beumer, die ook al verantwoordelijk was voor de topper De Gelukkige Huisvrouw.

Een topcast, goed script en werkelijk schitterend gefilmd. Toch zou de film onder doen voor het origineel. Maar aangezien we deze niet gezien hebben en dus geen vergelijkingsmateriaal hebben, vinden wij dit een prima film van Nederlandse bodem. Toppers in deze film zijn absoluut Barry Atsma en Fedja van Huet. Jeroen van Koningsbrugge lijkt in deze film gewoon Jeroen van Koningsbrugge te zijn. Toch past het in het geheel. Loft is naar onze mening één van de beste Nederlandse films die we ooit gezien hebben. Op sommige momenten vergeet je gewoon naar een Nederlands product te kijken. Heb je de film dus nog niet in de bios gezien, dan zouden we deze zeker op DVD of Blu-ray aanraden.

Lees ook:Barry Atsma uit de kleren!
Lees ook:Barry Atsma is vrijgezel
Lees ook:Veel Bekende Nederlanders in Gooische Vrouwen film
Lees ook:Johnny de Mol meest begeerde vrijgezel
Lees ook:Komt een Vrouw bij de Dokter grote winnaar Rembrandt Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>