Craig David had een vetpercentage van 4,7

Wist je dat Craig David jarenlang verslaafd was aan fitness en het kweken van een zo gespierd mogelijk lijf? “Sommige mensen raken verslaafd aan drugs, alcohol of sigaretten, maar voor mij was dat de sportschool”, vertelt de zanger, die zo’n drie uur per dag sportte, in een interview met Mirror.

Hij was niet alleen verslaafd aan sporten, hij was ook geobsedeerd door eten. “Ik wist precies wat ik op een dag binnenkreeg, qua voedingswaarden en calorieën”, aldus Craig David. “Mijn lichaam en spieren zagen er fantastisch uit, maar dat gold niet voor mijn gezicht. Ik zag er mager en ouder uit.”

“Ik besloot mij op een gegeven moment te laten nakijken door een arts in Miami. Mijn vetpercentage was toen 4,7 procent en bij 3,5 procent ga je last krijgen van je organen. Ik besefte toen dat ik het anders aan moest gaan pakken”, geeft de artiest toe. Inmiddels heeft hij zijn leven omgegooid. “Mijn vetpercentage zit nu rond de tien à twaalf procent en ik voel mij een stuk beter.”

Bron: Mirror

Lees ook:Relatie Doutzen Kroes is voorbij
Lees ook:Whatever happened to… Bros
Lees ook:Video: Queen Elizabeth als Bond Girl tijdens opening Olympische Spelen 2012
Lees ook:Candy Dulfer ging vreemd met voetballer!
Lees ook:Slash wordt 50 en is drank en drugsvrij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>