Monique Collignon failliet

Het bedrijf van modeontwerpster Monique Collignon is failliet. Te hoge kosten werden het bedrijf fataal. Collignon was bezig om haar huur- en arbeidskosten omlaag te brengen, maar is overvallen door een schuldeiser die het faillissement van haar verlieslijdende werkmaatschappij heeft aangevraagd.

Monique Collignon  ontwerpt al sinds 1990 voor de ‘rich and famous’. Vorige week kwam het blad Quote met een artikel dat de verhuurder van haar bedrijfspand beslag heeft laten leggen op haar bezittingen. De Telegraaf meldt vandaag dat het bedrijf failliet is. Collignon is privé niet bankroet, maar is er emotioneel wel kapot van.

Foto: Angel Mulder

 

Lees ook:Hessing wordt Louwman Exclusive Cars
Lees ook:Deurwaarder legt beslag op panden Ruud Gullit
Lees ook:Hans Wiegel spant rechtzaak tegen Quote aan
Lees ook:Luxe auto-importeur Hessing failliet
Lees ook:Marlies Dekkers legt beslag op panden Rob Heilbron

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>