Ook Spice Girl Mel B verkoopt haar villa!


Het lijkt wel of iedereen wegtrekt uit de Hollywood Hills in Los Angeles. Nu heeft ook Melanie Brown, beter bekend als ‘Mel B’ of ‘Scary Spice’ uit de Spice Girls, haar huis te koop gezet voor bijna 3 miljoen dollar.

De zangeres, die vorig jaar een kind kreeg van acteur Eddie Murphy, heeft haar woning met vier slaapkamers te koop gezet voor $2.999.999. Zeg maar 3 miljoen dus… Mel kocht het huis pas in augustus 2007 voor precies hetzelfde bedrag. Het huis dat in 1967 gebouwd werd, werd ook nog eens voor een miljoen gerenoveerd door Brown, dus ze verliest flink op deze woning.

Het huis heeft verder vier badkamers, een zwembad met spa, drie watervallen, een buitenliving met buitenkeuken en een flatscreen tv. Bovendien heeft het huis waanzinnig uitzicht over de stad en zee. Laten we hopen dat Mel geen geldproblemen heeft en het huis daarom moet verkopen. Misschien kan ze wat lenen van haar dochtertje?

Lees ook:Brad Pitt zet villa in Malibu te koop
Lees ook:Alicia Keys verkoopt haar huis op Long Island
Lees ook:Huis van Anouk te koop (zie foto’s)
Lees ook:Penelope Cruz zet villa te koop (zie foto’s)
Lees ook:Gaan Rihanna en Chris Brown samenwonen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>