Wat doet Patricia Paay met haar tandarts?

pies

Patricia Paay heeft een erg leuke tandarts en dat mag de hele wereld weten. Zo zijn er op haar Facebook meerdere foto’s van de tandenkunstenaar te zien. Op de eerste schrijft de veelzijdige zangeres: “Hoe leuk is mijn tandarts ! Tandartsen praktijk Minervalaan” en daarop is te zien hoe zij hem beetpakt en lekker knuffelt. De leukerd in kwestie blijkt Jan Looijmans te heten en zijn praktijk is gevestigd op de Minervalaan in Oud-Zuid (Amsterdam).
Paay krijgt lekker veel reacties op haar ‘leuke tandarts’ van haar Facebookvrienden. Om hen tegemoet te komen, heeft ze nog een foto va haar tandarts gepost. Deze foto lijkt op vakantie te zijn genomen. Of de tandarts met haar op vakantie is, laat Patricia in het midden. Het enige wat ze erover zegt, is: “Ok meiden ,nog 1 foto dan van mijn Tandarts Jan Looijmans.”

Leuk type sowieso! Goede reclame ook voor de man en zijn praktijk :-)

jan

Lees ook:Playboy met Patricia Paay het best verkocht!
Lees ook:Patricia Paay gespot in parenclub
Lees ook:Bitchfight tussen Connie Breukhoven en Patricia Paay
Lees ook:Patricia Paay probeert Christina te koppelen aan Popstars Bart
Lees ook:De eerste naaktfoto uit Playboy van Patricia Paay uitgelekt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>