Van Fotomodel naar Europarlementariër


Het voormalig fotomodel Elena Basescu, dochter van de Roemeense president, is gekozen in het Europees Parlement. De 29-jarige Roemeense schone behaalde zondag 4,2% van de stemmen: genoeg voor een zetel als onafhankelijk kandidaat!

Elena die bekend staat om haar vele blunders heeft beloofd dat ze haar kiezers niet zal teleurstellen als Europarlementslid. “De media hebben me afgeschilderd als een domme vrouw, maar ik heb tijdens mijn campagne getoond dat ik meer in mijn mars heb”, aldus Basescu tegenover RFI radio. Sinds 2007 houdt het voormalig model zich bezig met politiek.

Elene houdt er een wild nachtleven op na. Ze wordt met regelmaat gespot in diverse nachtclubs in Boekarest. Hierdoor wordt ze ook wel de Roemeense Paris Hilton genoemd. Haar vader is sinds 2004 president van Roemenië.

Lees ook:Tennisster Simona Halep wil van borsten af!
Lees ook:Ted Kennedy (77) overleden
Lees ook:Erotisch glijden met Carmen Electra
Lees ook:Hollands Next Top Model wordt Benelux Next Top Model
Lees ook:Carice van Houten het nieuwe gezicht van MEXX

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>