Huis van Richard Branson in vlammen opgegaan (zie video!)

Het huis van miljardair Richard Branson op Necker Island is gisteren in vlammen opgegaan. De brand werd veroorzaakt door blikseminslag. Het huis werd compleet verwoest. Actrice Kate Winslet verbleef in het huis, terwijl Branson met zijn vrouw Joan en zoon Sam in een van de bijgebouwen verbleef. Ook de moeder van Branson en zijn dochter Holly verbleven in het huis. In totaal waren 20 personen in het huis aanwezig.

Branson is bij de brand niet alleen zijn huis en zijn kantoor verloren, maar ook duizenden foto’s. Hij is blij dat niemand gewond is geraakt bij de brand en  is van plan snel weer een nieuw huis op deze schitterende plek neer te zetten.

Foto en Video: Richard Branson

Lees ook:Miljonair Richard Branson aan lager wal geraakt?
Lees ook:Video: Miljonair Richard Branson als ‘sexy’ stewardess
Lees ook:Kylie in Dubai: de foto’s!
Lees ook:26-jarige Facebook-eigenaar koopt huis van 7 miljoen
Lees ook:Katie Price biedt gestrande reizigers een vlucht aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>