Wibi’s nieuwe look

Wow! Van de ideale schoonzoon naar een ‘gangsta’. We kennen Wibi Soerjadi natuurlijk van de piano en zijn degelijke gordijntjeshaar.

De site Upcoming kwam met een paar kiekjes waarop je de oude Wibi maar moeilijk kan herkennen. We zien een snorretje, kort koppie en kekke brillen. Het AD schreef in januari van dit jaar al dat Wibi eerder werd geweigerd in in disco Jimmy Woo omdat hij een bakkie teveel op had. De pianist staat tegenwoordig bekend onder bijnamen als Fissaboy en Wibi G en is een aardig feestbeest aan het worden. Bekijk hier de reeks plaatjes van Wibi’s nieuwe look!

 

Lees ook:Rolls Royce Wibi Soerjadi in brand gestoken
Lees ook:Wibi Soerjadi gebruikt zijn Rolls Royce als sneeuwschuiver
Lees ook:Koninklijk genieten doe je bij Palazzo!
Lees ook:Jimmy Choo en Ugg gaan samenwerken
Lees ook:BN’ers genieten van culinair theater Palazzo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>