Naakte Koningin Beatrix in Lucky TV

Lucky TV did it again! Na een tijdje terug veel ophef te hebben veroorzaakt met een filmpje over een dode Beatrix, maakte ook de Lucky TV van vanavond weer veel los. Ze toonden een naakte Koningin Beatrix als antwoord op de ophef van Wilders rond de hoofddoek die zij droeg in Abu Dhabi.

In het filmpje wordt gezegd dat Beatrix zich aanpaste aan de gewoonten van het land waar ze op bezoek is. Vervolgens wordt gezegd dat ze dat ook gedaan zou hebben tijdens een bezoek aan Papoea Nieuw-Guinea. Er worden in het filmpje beelden getoond waarin het hoofd van de koningin op een naakt lichaam is geplakt en kroonprins Willem-Alexander is te zien met een naakt lichaam en peniskoker. Zie de video hieronder en daaronder het statement van De Wereld Draait Door.

Dieuwke Wynia, eindredacteur van De Wereld Draait Door, reageert op de website van het programma als volgt:

“Sander van de Pavert is een soort columnist van DWDD en krijgt daarom veel vrijheid. Hij levert op satirische wijze commentaar op de actualiteit, in dit geval de opmerkelijk discussie die is ontstaan n.a.v. het aanpassen van de kleding van koningin Beatrix en prinses Máxima bij het staatsbezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten. Zij droegen bij een bezoek aan een moskee in Abu Dhabi een gewaad en een hoofddoek ‘uit respect voor de gewoontes’ in de Verenigde Arabische Emiraten, aldus de RVD. Daar heeft Sander van de Pavert een grap over gemaakt. Hij is daarbij hard door de bocht gegaan, de één zal zeggen dat hij eruit is gevlogen, de ander dat de bocht vrij scherp was, en er zal ongetwijfeld ook door veel mensen om gelachen zijn. Wij realiseren ons dat satire op het koningshuis immer gevoelig ligt maar vonden het niet nodig om Sander te vragen een andere Lucky te maken.”

Lees ook:Lucky TV blundert met filmpje over ‘dood Beatrix’ (zie video)
Lees ook:Shakira in het Arabisch
Lees ook:Willem-Alexander en Máxima naar Oman en Verenigde Arabische Emiraten
Lees ook:Doodsbedreiging per email voor Koningin Beatrix
Lees ook:Koningin Beatrix is vandaag 72 geworden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Naakte Koningin Beatrix in Lucky TV

  1. Pingback: Lucky TV blundert met filmpje over ‘dood Beatrix’ (zie video) | Glamour

  2. lisa

    waar om kom je niet naar nederand

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>