Peperdure Ferrari voetballer Ever Banega in vlammen opgegaan (zie video)

De spiksplinternieuwe Ferrari van de Argentijnse voetballer Ever Banega is in Spanje in vlammen opgegaan toen de voetballer de Ferrari voor zijn eerste rit de weg mee op nam. De brand ontstond onder de motorkap, waarna de speler van Valencia naar de kant van de weg ging om de auto te redden met een emmer water, die hij haalde bij het trainingsveld in de buurt.

Deze emmer water kwam echter te laat. Toen hij terugkeerde bij zijn Ferrari 360 Modena stond deze al in lichterlaaie en bleef er weinig meer van de auto over. Waarschijnlijk werd de brand veroorzaakt door kortsluiting in de bedrading. Het is niet de eerste keer dat de 24-jarige middenvelder pech heeft met auto’s. In februari brak hij zijn enkel, waardoor hij zes maanden niet kon spelen, doordat hij vergat de handrem op zijn auto te zetten bij een benzinestation, waarna deze over hem heen reed.

Lees ook:Peperdure Ferrari belandt in Winschoterdiep
Lees ook:Update: Ferrari van Jamiroquai t.w.v. 1 miljoen gesloopt
Lees ook:Duurste Ferrari ooit geveild
Lees ook:Huis van Richard Branson in vlammen opgegaan (zie video!)
Lees ook:Acht Ferrari’s betrokken bij kettingbotsing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>