Celebrity-bloemiste dood gevonden in meer


Twee lichamen zijn gevonden in een meer achter het huis van de vermiste Jude Richmond. Het zou gaan om het lichaam van celebrity-bloemiste Jude Richmond (41) en haar gehandicapte dochter Millie van negen. De bloemiste, die onder andere leverde aan Pink Floyd, de engelse Koninklijke familie en West End premieres, werd sinds zondag vermist.

Duikers vonden de lichamen vandaag in het meer bij hun luxe villa in South Cerney in Engeland. De politie is nu op zoek naar een mysterieuze man met blond stekeltjes haar, die het laatst met haar gezien werd een uur voordat ze voor het laatst gezien was. De buurvrouw alarmeerde de politie maandagochtend, toen Jude en haar dochter niet thuis bleken te zijn. De lichamen worden in een ziekenhuis in de buurt onderzocht om de doodsoorzaak te achterhalen. Het lichaam van het meisje werd om 10:20 uur engelse tijd gevonden, het lichaam van de vrouw een dik uur later.

Het tweetal was net terug gekeerd van een twee maanden durende vakantie in New Zealand. Jude keerde eerder naar huis, haar man Nick bleef in New Zealand achter. Hij vloog vandaag naar Engeland, waar de politie hem het slechte nieuws over de twee lichamen vertelde.

In de woning is niets verdwenen. Haar twee mobiele telefoons, portemonnee en creditcards zijn nog aanwezig. De zwarte Range Rover en de scooter van Millie waren ook nog aanwezig. Vreemd genoeg waren de tandenborstels wel verdwenen. Jude verkocht in december haar bloemistenhandel en ook het huis ter waarde van £600,000 stond te koop. Jude en haar man hadden duidelijk relatieproblemen, maar of dit iets met haar dood te maken heeft, is niet bekend.

Lees ook:Jude Law’s ex Sadie Frost uit de kleren (zie foto!)
Lees ook:Joran van der Sloot weer verdacht van moord op meisje
Lees ook:Peter Andre is ‘dakloos’
Lees ook:Playboy model Paula Sladewski gevonden in vuilcontainer
Lees ook:Miljardaire Eva Rausing was al twee maanden dood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>