Acteur Robin Williams (63) overleden

Komiek en acteur Robinh Williams is maandag dood gevonden in zijn appartement in Californië. Er zou mogelijk sprake zijn van zelfmoord. De politie doet nog onderzoek naar de doodsoorzaak.

De acteur zou al geruime tijd kampen met een ernstige depressie. Ook had hij een drankverslaving, waarvoor hij meerdere malen werd opgenomen in een afkickkliniek. Williams was sinds 2011 getrouwd met Susan Schneider.

Voor zijn rol in Good Will Hunting uit 1997 won Williams een Oscar voor de beste mannelijke bijrol. Ook verdiende hij Oscarnominaties voor zijn optredens in The Fisher King (1991), Dead Poets Society (1989) en Good Morning, Vietnam (1987). Maar hij werd vooral bekend door zijn komische rollen, zoals in Mrs Doubtfire en de serie Mork & Mindy. Collega acteurs reageren geschokt op de dood van de acteur en zelfs President Obama reageerde met een officiële reactie.

Lees ook:Young Ones acteur Rik Mayall (56) overleden
Lees ook:Amy Winehouse (27) dood gevonden
Lees ook:Acteur David Carradine (72) pleegt zelfmoord
Lees ook:Kerstetalage Maik de Boer afgebrand
Lees ook:Acteur Jeroen Willems (50) overleden door hartstilstand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>