Zeilbootje Doutzen levert tonnen op!

Een klein tweedehands zeilbootje verkopen voor bijna 4 ton? Het is mogelijk… als je Doutzen Kroes heet! Het bootje, dat ook te zien was in de commercial van Douwe Egberts, wordt te koop aangeboden op Marktplaats. Donderdagmiddag was er al een bod van 375.000 euro gedaan op de zeilboot.

Het gaat om een Zeilboot 470 uit de Olympische klasse uit 2003 inclusief de trailer. De boot is eigendom van topmodel Doutzen Kroes, zelf fervent zeiler. Of Doutzen de boot ook zal overhandigen aan de hoogste bieder is niet bekend. Overigens strijkt Doutzen niet alle centjes zelf op. Een deel van de opbrengst wordt aan Dance 4 Life geschonken. Zie de advertentie op Marktplaats hier. De commercial met bovenstaande foto, kan je hieronder bekijken.

Lees ook:Boot Doutzen verkocht voor tonnen minder!
Lees ook:Na boot ook auto Doutzen in de verkoop
Lees ook:Dochter Doutzen Kroes en Sunnery James geboren
Lees ook:‘Doutzen Kroes en Sunnery James getrouwd’ (zie video!)
Lees ook:Appartement Doutzen Kroes te huur

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zeilbootje Doutzen levert tonnen op!

  1. Pingback: Boot Doutzen verkocht voor tonnen minder! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>