Appartement Doutzen Kroes te huur

Altijd al in de woning van een supermodel willen wonen? Dat kan! Het appartement van Doutzen Kroes aan de Lauriergracht in Amsterdam staat namelijk te huur. Het driekamerappartement is te huur voor 2.850 euro per maand.

Zelf heeft Doutzen het appartement maar kort bewoond. Haar zus Renske heeft er het grootste deel van de tijd gewoond. Het appartement werd in 2008 door Doutzen gekocht voor 885.000 euro. Het appartement is in principe voor een periode van twee jaar te huur. Langer mag ook, maar dan dient de nieuwe huurder 300 euro per maand extra neer te leggen. In het huis mag niet gerookt worden en huisdieren zijn ook niet welkom. Doutzen is van plan de woning tevens te koop te zetten.  Zie hier de foto’s en meer info over het appartement.

Lees ook:Trijntje Oosterhuis verhuurt appartement
Lees ook:Te huur: het chique appartement van Otazu
Lees ook:Villa van Rossana en Patrick Kluivert te huur
Lees ook:Patty Brard moet huis uit!
Lees ook:Wonen in het huis van Maroon 5 zanger Adam Levine

1 Reacties // Reageer

One thought on “Appartement Doutzen Kroes te huur

  1. Pingback: Optrekje Doutzen te huur – Shownieuws | Nederland - iWooho.com

  2. Woning verhuren Amsterdam

    Is deze woning al verhuurt? Het zijn mooie foto’s en lijkt mij wel wat om dit te huren. Alleen kost wel wat….

    Gr

    Martina

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>