Eddie Van Halen verkoopt twee klassieke auto’s


Zou rocker Eddie Van Halen misschien last hebben van financiele problemen? Hij biedt namelijk twee van zijn klassieke auto’s ter veiling aan. Het gaat om een Chevrolet 210 uit 1956 en een Chevrolet Nomad uit 1956.

Beide auto’s gaan volgende week onder de hamer op de 38th annual Barrett-Jackson Collector Car Auction in Scottsdale, Arizona (van 11 tot 18 januari). De auto’s uit de persoonlijke collectie van Van Halen worden geveild met een bijzondere Evh Brand Wolfgang gitaar en een paar rood, wit, zwart gestreepte sneakers van Eddie himself.

Volgens Eddie zijn de twee auto’s heel bijzonder voor hem, omdat hij met zijn eigen handen meegeholpen heeft aan het restaureren van de auto’s. Hij doet naar eigen zeggen de auto’s weg, omdat hij geen tijd heeft om er in te rijden en ze er alleen maar staan. Uh-huh…

Lees ook:Eddie Izzard keert terug naar Oerol! (zie video)
Lees ook:Instagramfoto op je sneakers
Lees ook:Win Eddie Izzard DVD’s!
Lees ook:Eddie Izzard komt naar Nederland!
Lees ook:Glamour Auto-test: Range Rover Evoque

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>