Ferrari niet op de AutoRAI

Slecht nieuws voor de liefhebbers van Ferrari. Het automerk heeft laten weten dit jaar niet op de AutoRAI te staan. Ook de deelname van Maserati, door de AutoRAI wel bevestigd als exposant, is onzeker.

De reden van het afhaken van Ferrari is nog niet bekend, maar het zal ongetwijfeld iets met de crisis te maken hebben. Toch gaat het niet slecht met Ferrari. De omzet steeg in 2008 met 15,2% ten opzichte van 2007 naar €1,9 miljard. Ook de winst van de Ferrari merchandising steeg met maar liefst 65%. De handelswinst kwam uit op €339 miljoen, 27% meer dan in het jaar ervoor.

Toch is er nog zat moois te zien op de AutoRAI, want onder meer Bentley, Bugatti, Rolls-Royce, Porsche, Saker en Lamborghini zullen acte de presence geven op de autobeurs. Helaas zullen de Nederlandse merken Spyker en Donkervoort ook niet aanwezig zijn.

Bron: Quotenet

Lees ook:Duurste Ferrari ooit geveild
Lees ook:Geen AutoRAI in 2013
Lees ook:Filmpje: Cristiano Ronaldo rijdt Ferrari aan puin
Lees ook:Leuke speeltjes op de AutoRAI
Lees ook:Peperdure Ferrari voetballer Ever Banega in vlammen opgegaan (zie video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>