Geen AutoRAI in 2013

Slecht nieuws voor ons autoliefhebbers: de AutoRAI 2013, die voor volgend jaar april gepland stond, gaat niet door. De organisatie heeft hiertoe besloten na overleg met RAI Vereniging en de importeurs van automerken. Door de economische ontwikkeling in de automotive sector is gebleken dat het niet mogelijk is om een volwaardig evenement te organiseren. Wel zal er met dezelfde partijen gekeken worden of in de toekomst een gewijzigde opzet van het evenement mogelijk is.

Veel automerken besloten dit jaar de beurs over te slaan. “Als gevolg van de economische situatie is gebleken dat importeurs en toeleveranciers in de auto-industrie flink onder druk staan. Gezamenlijk hebben we een afweging moeten maken en helaas pakt dit voor de AutoRAI 2013 niet goed uit“, aldus Olaf de Bruijn, directeur RAI Vereniging.

Beursmanager AutoRAI Joost ‘t Hooft: “We vinden het jammer dat we de autoliefhebbers in Nederland teleur moeten stellen. We weten dat veel mensen uitkijken naar de AutoRAI. Voor de toekomst kijken we of een gewijzigde opzet van het evenement mogelijk is”. AutovakRAI 2013, de vakbeurs voor toeleveranciers in de aftersales markt, zal eveneens niet doorgaan.
Voor meer autonieuws, kijk op auto.blog.nl

Lees ook:Leuke speeltjes op de AutoRAI
Lees ook:Ferrari niet op de AutoRAI
Lees ook:Nacht van Exclusief van start
Lees ook:Primeur in NL: dansen in het bloed-feestje
Lees ook:Picnic in the Park geannuleerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>