Monique’s Mening: Sekstapes

“Revenge is mine”, moet de diva gedacht hebben toen ze uit de school klapte over haar ex. Niets zo venijnig als een afgedankte vrouw… Dat bleek maar weer toen Patricia Paay ‘gezellig’ keuvelend bij Jensen op de sofa zat. “He once ordered a chick with a dick,” vertelde La Paay doodleuk en schaterlachend vervolgde ze: “Ow, he sure is gonna kill me now!” En terecht, dacht ik verontwaardigd. Wat een rotstreek!

Dat exen nogal eens uit de school klappen over intieme details uit de relatie, is tegenwoordig schering en inslag. Ook nu weer probeert Ojani Noa, de ex-man van Jennifer Lopez, een videoband naar buiten te brengen met daarop intieme beelden uit de tijd dat zij nog getrouwd waren. Gelukkig is hem dat voorlopig verboden door de rechtbank. Driewerf hoera voor J-Lo! Paris Hilton kan hier ook over mee praten. Ook zij heeft met lede ogen moeten toezien hoe de seksopnames van haar en Rick Solomon wereldkundig werden gemaakt. Dit keer was echter niet haar ex-vriend de boosdoener, maar zijn voormalige kamergenoot, die 50.000 dollar ving door de tape te verkopen aan een pornoboer. En wat te denken van Pamela Anderson, Collin Ferral en keeper Stefan Postma? De hele wereld is getuige geweest van het feit dat zij genaaid werden door hun ex-partners. Letterlijk en figuurlijk.

Persoonlijk walg ik van dit soort acties, ingegeven door geldzucht of wraak. Seks is zó’n intieme gebeurtenis, daar heeft niemand anders iets mee te maken. Het hebben van seks en het maken van foto’s of filmopnames op zo’n moment, is in mijn ogen absoluut een kwestie van vertrouwen. En wanneer dat vertrouwen zó beschaamd wordt, mag dat wat mij betreft fors bestraft worden! In gedachten hoor ik sceptici al roepen: “Dan hadden ze maar niet zo stom moeten zijn om zich te laten filmen!” Laat diezelfde sceptici dan eerst maar eens goed nadenken of zij nooit iets spontaans of onbezonnens hebben gedaan in gezelschap van degene die ze het meest vertrouwden…

Gezien de frequentie waarmee tegenwoordig seksdetails in de openbaarheid worden gebracht, en het bestaan van verknipte sites waarop – veelal door mannen – naaktfoto’s van hun ex in allerlei comprimerende standjes neer worden gezet, overweeg ik om – net als J-Lo – vooraf een geheimhoudingsplicht in te voeren. Gewoon voor mijn eigen gemoedsrust. Tijdens ons eerste samenzijn hoeft de man in kwestie me écht geen eeuwige trouw te beloven, zoals in het liedje Paradise by the dashboardlight. Maar wanneer we aankomen bij de 3rd base – het Amerikaanse synoniem voor orale seks – schuif ik hem gewoon even een contractje onder zijn neus en vraag dan heel verleidelijk: “Schatje; before we go any further…wil je hier misschien even een krabbeltje zetten?”

Monique

Over Monique:
RTL Boulevard is voor haar wat het journaal voor anderen is, maar roddelbladen leest ze alleen bij de kapper. Monique leest, kijkt en verwondert… Vanaf de zijlijn volgt ze de hysterische perikelen in showbizzland en het lief en leed van de sterren vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar columns. Haar observaties zijn scherp, haar mening is duidelijk. Soms doopt ze haar pen in gif en veegt ze genadeloos de vloer aan met de celebs en hun gedrag. Maar meestal serveert ze haar columns met een flinke portie zout, gelardeerd met een dosis nuchterheid en maakt ze het geheel af met een saus van humor. Lees hier alle columns van Monique voor Glamourblog.nl!

Lees ook:Monique’s Mening: Paparazzi
Lees ook:Monique’s Mening: Goddelijke Paris en Pamela
Lees ook:Monique’s Mening: Hollywood roomser dan de paus?
Lees ook:Monique’s Mening: Wie treurt krijgt een beurt
Lees ook:Monique’s Mening: Seks met een Jonge God

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Monique’s Mening: Sekstapes

  1. Lydia Garcia

    Ja Monique, groot gelijk. Wat mensen al niet kunnen verzinnen om even in de spotlights te mogen staan!

      /   Reply  / 
  2. Sacha

    Het verbaast me dat die exen er geen moeite mee hebben dat zij zelf ook vol in beeld verschijnen. Of proberen ze toekomstige bedpartners te lokken met hun prestaties op het witte doek? Onze sexpert Kelly giechelde bij Jensen op de bank dat ze na het zien van Pamela’s tape wel begreep waarom zij bij Tommy bleef. Dat Pam geregeld klappen van hem kreeg moest ze dan maar voor lief nemen. Ja toch, niet dan ?! Zucht.

      /   Reply  / 
  3. Anton

    Ik vind het zo ongelofelijk fout uit de school klappen over dingen die in de grootste en meest kwetstbare intimiteit hebben plaatsgevonden!! Dat soort mensen mogen van mij, letterlijk publiekelijk aan de schandpaal worden genageld!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>